ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΩΝ… ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ «ΗΡΙΑΝΝΑΣ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε «στενό κλοιό» θα βρεθεί αύριο το Συμβούλιο Εφετών, που θα εκδικάσει την αίτηση αναστολής της ποινής της διαβόητης «Ηριάννας» και θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί ή όχι η πρωτόδικη ποινή (κάθειρξη 13 ετών για συμμετοχή της στην συμμορία «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς») μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο. Σε «στενό κλοιό» ολόκληρου του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» κι όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ που πήραν επισήμως θέση υπέρ της άμεσης απελευθέρωσής της. Αλλά και της νουδούλας των… σκληρών Κούληδων και Μπουμπουκοβορίδηδων, που τάχατες θα… πατάξουν την κόκκινη τρομοκρατία!

Βεβαίως, οι νουδούληδες δεν βγήκαν ευθέως ως κόμμα να δείξουν την «αλληλεγγύη» τους στην καταδικασμένη για τρομοκρατία «Ηριάννα» (όπως και δεν κατήγγειλαν την πρωτοφανή στα χρονικά πολιτική πίεση που δέχονται οι δικαστές του Συμβουλίου Εφετών…), όπως οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», για να συνεχίσουν να πουλάνε το… αντιτρομοκρατικό παραμύθι τους στους αφελείς. Το έκαναν όμως μέσω άλλης οδού, στέλνοντας το κατάλληλο μήνυμα προς το Συμβούλιο Εφετών, ότι κι αυτοί επιθυμούν ότι και οι υπόλοιποι!

Έτσι, στο «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύθηκε άρθρο για την περίπτωση της «Ηριάννας»,υπό τον τίτλο «Η σημασία του DNA στην ποινική δίκη», το οποίο καταλήγει υπέρ της αναστολής της πρωτόδικης ποινής και της απελευθέρωσης της λεγάμενης, ως εξής:

«Κανείς εξ ημών που δεν έχει λάβει πλήρη γνώση των στοιχείων της συγκεκριμένης δικογραφίας δεν δύναται να εκφέρει πλήρη επιστημονική άποψη. Το βέβαιο είναι ότι οι επιστήμονες που θα συμμετάσχουν στη νέα δικαστική διαδικασία έχουν ένα δύσκολο ρόλο. Μία κοινά αποδεκτή παραδοχή για την ποινική διαδικασία είναι ότι: in dubioproreo (εν αμφιβολία υπέρ του κατηγορουμένου). Με άλλα λόγια είναι προτιμότερο να ξεφύγει από την επιβολή ποινής ένας ενδεχόμενος ένοχος, παρά να καταδικασθεί και να τιμωρηθεί ένας ενδεχομένως αθώος».  

Ποιος γράφει το άρθρο; Κάποιος Γρηγόρης Λέων, ο οποίος υπογράφει ως«Πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας», αλλά και «Αν. Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων της ΝΔ»! Τυχαίο; Δε νομίζω! Προφανώς, το στέλεχος της νουδούλας είχε πάρει «γραμμή» από Κούλη μεριά! Αλλιώς, θα πρόβαλε μόνο την επιστημονική του ιδιότητα και θα απέφευγε να αναφερθεί στην κομματική!