Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»… ΓΙΑΤΙ ΦΕΤΟΣ ΕΠΕΛΕΓΗ Η ΙΣΠΑΝΙΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πρωταθλήτρια στην λαθρομετανάστευση η Ιταλία

Άλλαξαν φέτος οι… προτιμήσεις των «προσφύγων και μεταναστών» (κατά την καθεστωτική ορολογία) και μετά από πολλά χρόνια… πρωταθλητισμού η Ελλάδα πέρασε στη δεύτερη θέση. Τώρα πια… πρωταθλήτρια Ευρώπης –και με διαφορά!- στην λαθρομετανάστευση ξανάγινε η Ιταλία. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα στοιχεία που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) οι… προτιμήσεις από την αρχή του χρόνου μέχρι τώρα έχουν ως εξής: περίπου 100.000 «προσφυγάκια» έχουν φτάσει στην Ευρώπη διασχίζοντας τη Μεσόγειο. Εξ’ αυτών, οι 85.000 κατέφτασαν στην Ιταλία, 9.300 στην Ελλάδα και 6.500 στην Ισπανία.

Καίγεται και… κλωτσάει!

Μόνο που το φορτίο έπεσε ολίγον τι βαρύ για την Ιταλία και η συντριπτική ήττα που υπέστησαν οι «αλληλέγγυοι» δήμαρχοι στις δημοτικές εκλογές της προπερασμένης Κυριακής (με πιο χαρακτηριστική αυτήν της δημάρχου στην Λαμπρεντούζα), καθώς και η δυναμική εμφάνιση των εθνικιστών, χτύπησαν… καμπανάκι για πιθανή αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές και υποχρέωσαν την κυβέρνηση της χώρας ν’ αρχίσει να… κλωτσάει και να απειλεί ότι θα κλείσει τα λιμάνια της. «Αν τα μοναδικά λιμάνια προς τα οποία έρχονται οι μετανάστες είναι τα ιταλικά, αυτό δεν πάει άλλο», είπε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών στην Il Messaggero. Βέβαια, η Κομισιόν κάλεσε την Ιταλία να… ηρεμήσει, αλλά η ιταλική κυβέρνηση επιμένει γιατί «καίγεται»!

Παραμύθι ότι δεν αποτρέπεται η λαθρομετανάστευση με στρατιωτικά μέσα

Έπειτα, ήρθε και το χτύπημα από την Αυστρία, που ανακοίνωσε την άμεση αποστολήστρατιωτών και τεθωρακισμένων οχημάτων στα σύνορα με την Ιταλία (για πρώτη δόση 750 στρατιωτών και τεσσάρων τεθωρακισμένων) για να εμποδίσουν την εισβολή λαθρομεταναστών, καθώς επίσης και την ανέγερση φράχτη στο προσεχές μέλλον. Αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι μεγάλο παραμύθι αυτό που μας πουλάνε οι Τσιπροκαμμένοι, ότι δήθεν δεν μπορεί να γίνει αποτροπή των κυμάτων της λαθρομετανάστευσης, με στρατιωτικά μέσα. Άλλωστε, με στρατιωτικά μέσα είχαν αποτρέψει και οι ίδιοι την από θαλάσσης είσοδο στην χώρα Τούρκων φυγάδων, μετά από το περυσινό κίνημα στην Τουρκιά και είχαν επιτυχία 100%. Ασχέτως αν το έκαναν στη ζούλα και δεν το παραδέχτηκαν ποτέ…

Όλα γίνονται για την αποτροπή της ενίσχυσης των εθνικιστών!

Αλήθεια, πως εξηγείται η σπουδή της Αυστρίας να εμποδίσει πάση θυσία λαθρομεταναστευτική εισβολή; Προφανώς, για τον φόβο μιας νέας και ανεξέλεγκτης ανόδου του εθνικιστικού κινήματος της χώρας, που έφτασε νωρίτερα φέτος να διεκδικεί ακόμα και την προεδρία της χώρας και που παραμένει δημοσκοπικά πρώτο και με διαφορά κόμμα! Τελικά, όλα γι’ αυτό γίνονται (για να αποτρέπεται η ενίσχυση των εθνικιστικών κινημάτων) με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πίσω τα σχέδια των νεοταξιτών. Κι όταν λέμε όλα, εννοούμε και πέραν από το θέμα της λαθρομετανάστευσης! Γι’ αυτό, ακόμα κι αν δεν υπήρχαν τα εθνικιστικά κινήματα, θα έπρεπε να τα… εφεύρουν οι λαοί!

Τζωρτζ αφέντη κάνε κάτι, γιατί θα μας φάει η Χρυσή Αυγή!

Για παράδειγμα, νομίζετε πως τυχαία ελαττώθηκαν φέτος οι λαθρομεταναστευτικές ροές στην Ελλάδα; Ή μήπως λόγω της αστείας συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκιάς; Δε νομίζω! Πήγαν οι Τσιπροκαμμένοι στο αφεντικό τους, τον μπάρμπα-Σόρος και του κλάφτηκαν: «Τζωρτζ αφέντη, έχουμε που έχουμε την οικονομική κρίση και τα Μνημόνια, αν συνεχίσουν να πλακώνουν και τα προσφυγάκια θα μας φάει η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό κάνε κάτι. Στείλε τους κάπου αλλού για λίγον καιρό, να ανασάνουμε»! Κι ο πάντα… φιλεύσπλαχνος Τζωρτζ αφέντης τους το’ κανε το χατίρι κι έστρεψε φέτος τα «προσφυγάκια» προς Ιταλία μεριά. Κανόνισε δε με τον Ερντογάν Πασά, να… κρατηθεί και να μην στέλνει μιλιούνια απέναντι – και για το δικό του το καλό, γιατί αν έρθει στην εξουσία η Χρυσή Αυγή την… έβαψε!

Η Νέα Τάξη επιλέγει την κύρια χώρα προορισμού των «προσφύγων»!

Τι γίνεται όμως τώρα, που πλημμύρισε και η Ιταλία κι είπε πως δεν πάει άλλο; Πάλι τα έκανε τα κουμάντα του ο μπάρμπα-Σόρος, ανοίγοντας νέα δίοδο προς την Ευρώπη: μέσω Ισπανίας! Η οποία, τα τελευταία χρόνια ελάχιστα «προσφυγάκια» είχε προσελκύσει – όταν στην Ελλάδα το 2015 πλάκωσε κοντά στο εκατομμύριο, στην Ισπανία είχαν πάει μόλις 3.500 και πέρυσι γύρω στις 8.000! Αποδεικνύοντας, ότι η Νέα Τάξη επιλέγει κάθε φορά την κύρια χώρα προορισμού των λεγομένων «προσφύγων», κατευθύνοντάς τα αναλόγως!

Στην Ισπανία που στερείται αξιόλογου εθνικιστικού κινήματος!

Στην αρχή βεβαίως, ο Σόρος έφτιαξε το κατάλληλο κλίμα στην Ισπανία, με δύο ογκώδεις συγκεντρώσεις των τσαρλατάνων Podemos και λοιπών κομμουνιστικών δυνάμεων, που… απαιτούσαν να τους στείλουν στην χώρα «προσφυγάκια». Έτσι άνοιξε και την όρεξη των υποψηφίων θυμάτων του (διότι για θύματά του πρόκειται…), των «προσφύγων», πως είναι ευπρόσδεκτοι στην Ισπανία. ΚΙ όταν αποφάσισε πως έτσι πρέπει να γίνει, άνοιξε την… κάνουλα! Κατά συνέπεια, δεν είναι καθόλου περίεργο που τον τελευταίο καιρό οι αφίξεις λαθρομεταναστών έχουν υπερδιπλασιαστεί από την αρχή της χρονιάς. Σημαντική λεπτομέρεια, που κάνει την Ισπανία ευάλωτη στα κύματα της λαθρομετανάστευσης: παρά την λαμπρή πολιτική της παράδοση και το ένδοξο παρελθόν της, στερείται εθνικιστικού κινήματος της προκοπής! Αν είχε, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα!

(Δημοσιεύθηκε στο φύλλο της εφημερίδας «Χρυσή Αυγή» που κυκλοφορεί)