Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του συστήματος διαπλοκής προκειμένου να πληγεί η Χρυσή Αυγή και να υπερκεραστεί από τις καθεστωτικές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ, το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών τυγχάνει της εμπιστοσύνης και αφοσίωσης ενός ισχυρού κοινωνικού ρεύματος το οποίο την καθιστά αναμφίβολα ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας με τάσεις ανοδικές και κυρίως με την αβεβαιότητα για το ενδεχόμενο μελλοντικής έκρηξης των ποσοστών της.

Ήταν κατά το πρόσφατο παρελθόν εμφανής η προσπάθεια των στρατευμένων δημοσκόπων να παρουσιάσουν φουσκωμένα τα ποσοστά τόσο των κομμουνιστών όσο και των κλεφτοπασόκων, με απώτερο σκοπό να αποδοθεί σε αυτούς μια δυναμική η οποία εν τοις πράγμασι είναι κοινωνικά ανύπαρκτη. Συνέβαλαν σε τούτο αφενός οι δηλώσεις στελεχών του καπιταλιστικού κόμματος (γνωστό ευρύτερα ως ΚΚΕ) που στρέφονταν κατά των Ελλήνων που αναζητούν στο εξωτερικό το αυτονόητο δικαίωμα στην εργασία -δικαίωμα που τους στερεί η Χούντα των Μνημονίων, αναπόσπαστο κομμάτι της οποίας είναι οι μπολσεβίκοι του Περισσού- και αφετέρου το συνέδριο του κλεφτοΠΑΣΟΚ, από το βήμα του οποίου η πρόεδρος του σε έξαλλη κατάσταση, απείλησε τον Ελληνικό Λαό δια του συνθήματος «επιστρέψαμε»!

Οι επικοινωνιολόγοι της ληστοσυμμορίας της Χαριλάου Τρικούπη υπέπεσαν εντούτοις σε οδυνηρά σφάλματα: το κυριότερο εξ αυτών ήταν η φωτογραφία της κυρίας Γεννηματά μεταξύ των Κ. Σημίτη και Γ. Παπανδρέου, φωτογραφία η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον παραστατικό τρόπο την λαϊκή ρήση «τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς». Στην πασοκική απειλή «επιστρέψαμε», η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων απάντησε σθεναρά και με μια φωνή: «τα κλεμμένα τα φέρατε»;

Ας μην απορούν λοιπόν, δημοσκόποι και δημοσιογράφοι για την ανθεκτικότητα της Χρυσής Αυγής. Διότι, ας μην γελιόμαστε, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα δεν μπορεί να χτυπηθεί πολιτικά. Εξ ου και ο πλήρης αποκλεισμός μας από την δικτατορία των μέσων ενημέρωσης, ακόμη και από την κρατική τηλεόραση που όλοι πληρώνουμε και η οποία επί πέντε έτη δεν έχει ακόμη καλέσει τον Αρχηγό του Κινήματός μας ώστε να διαφωτίσει τους Έλληνες πολίτες για τις θέσεις μας. Προτού λοιπόν εξαπολύσουν τις ιλαροτραγικές κατηγορίες περί φασισμού και ναζισμού εις βάρος μας οι κομισάριοι της ΕΡΤ, θα ήταν πρέπον να απαντήσουν στον Ελληνικό Λαό που τους συντηρεί για ποιο λόγο αυτοί οι βολεμένοι και καλοπληρωμένοι «δημοκράτες» αρνούνται τον διάλογο. 

Αρνούνται τον διάλογο καταπατώντας κάθε έννοια ισονομίας, πολυφωνίας και δικαίου διότι τρέμουν τον εξευτελισμό του συστήματος εξουσίας που προστατεύουν και τους προστατεύει. Το πεπρωμένο όμως, φυγείν αδύνατο!

Ας επανέλθουμε στο πολιτικό πεδίο, αναδεικνύοντας το αντιφατικό του τρόπου με τον οποίο παρουσιάζονται τα δημοσκοπικά ευρήματα. Σε μια εκ των τελευταίων δημοσκοπήσεων, η ΝΔ παρουσιάζεται με ποσοστά στα όρια της αυτοδυναμίας. Για την οικονομία της συζητήσεως, το δεχόμαστε ως αληθές. Την ίδια όμως χρονική περίοδο η ίδια αυτή έρευνα φέρει ένα 70% περίπου των ερωτηθέντων να είναι δυσαρεστημένοι από την συμφωνία του τελευταίου Eurogroup, με βάση την οποία συνεχίζεται το δανειακό πρόγραμμα της χώρας. Και το ερώτημα είναι: πως δικαιολογούνται τα ποσοστά «αυτοδυναμίας» της μνημονιακής ΝΔ, όταν το 70% των πολιτών είναι κατά της συμφωνίας του Eurogroup και παράλληλα γνωρίζει πως την συγκεκριμένη συμφωνία η ΝΔ όχι μόνο χαιρέτησε αλλά και δεσμεύτηκε να εφαρμόσει εάν και όποτε γίνει κυβέρνηση;

Εδώ ακριβώς έρχεται να κάνει το θαύμα του ο παράγων «χρηματοδότης της δημοσκοπικής έρευνας». Εκείνος που χρηματοδοτεί έχει και απαιτήσεις και μέσα σε αυτές είναι πάντοτε η δημιουργία εντυπώσεων προς όφελος του ιδίου ή του κόμματος στο οποίο πρόσκειται. Το χρήμα συνεπώς πέφτει, ώστε να δημιουργηθεί μια ψευδαίσθηση, το λεγόμενο πολιτικό ρεύμα.

Πολιτικό ρεύμα η ΝΔ δεν έχει και δεν πρόκειται να αποκτήσει. Τούτο δεν οφείλεται σε πρόσωπα πολιτικά, ούτε στην αδυναμία της προπαγανδιστικής της τακτικής τη στιγμή μάλιστα κατά την οποία η πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης ελέγχονται από εκείνη. Η αποτυχία της ΝΔ οφείλεται κατά βασικό λόγο στο γεγονός ότι η πολιτική της γραμμή δεν έχει ουσιαστικά την παραμικρή διαφορά από εκείνη του συνονθυλεύματος Σύριζα-ΑΝΕΛ. Ή μήπως υπάρχει κανείς ο οποίος πιστοποιεί ότι η ασυδοσία στα Εξάρχεια και στο Μενίδι δεν υπήρχαν επί κυβέρνησης ΝΔ; Ή μήπως υπάρχει κανείς ο οποίος βεβαιώνει πως τα σύνορα επί ΝΔ φυλάσσονταν και οι μεταναστευτικές ροές ήσαν μηδενικές;

Η ΝΔ μελλοντικά θα είναι η συνέχεια της κομμουνιστικής κυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ ακριβώς όπως η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου έγινε η μνημονιακή συνέχεια της Χούντας Σαμαρά-Βενιζέλου. Το μεγάλο στοίχημα της Ιστορίας και επί της ουσίας η αναμέτρηση που θα κρίνει το εάν θα υπάρχει Ελληνισμός στο εγγύς μέλλον, θα έρθει όταν η επόμενη κυβέρνηση με βασικό πυλώνα τη μνημονιακή ΝΔ θα απογοητεύσει και τους εναπομείναντες -με τη θέλησή τους- εξαπατημένους, οπότε εκείνοι θα γυρέψουν εκδίκηση και τιμωρία. Τότε δηλαδή που η οργή δεν θα τιθασεύεται από τα στημένα δελτία ειδήσεων και τα καλοπληρωμένα, πλην μη έχοντα επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα, πρωτοσέλιδα των ρυπαροφυλλάδων.

Για εκείνους τους καιρούς, οι οποίοι καθόλου δεν αργούν, εργαζόμαστε Εμείς οι Εθνικιστές με προσήλωση και ενθουσιασμό. Κι όσο περισσότερο σπείρουμε σήμερα τόσο πιο πολύ θα θερίσουμε αύριο τους σπόρους του σκληρού και άνισου Πολιτικού μας Αγώνα. Όσο κι αν μας πολεμούν συνεπώς οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και οι κατ’ εργολαβία υβριστές μας, Είμαστε το Αύριο κι αυτοί είναι το χθες!