ΚΟΥΛΗ, ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ;

Έγινε, λοιπόν, η πολυδιαφημισμένη συνάντηση του Κούλη με την αντιπροσωπεία των λεγόμενων «ΛΟΑΤΚΙ» και από την νουδούλα βγήκε η εξής ανακοίνωση:

«Με εκπροσώπους ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων συναντήθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων ενημέρωσαν τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για σειρά ζητημάτων και ιδίως για τα θέματα διακρίσεων και βίας κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων. Από την πλευρά του, ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε πως ευελπιστεί ότι αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το έναυσμα για έναν ειλικρινή διάλογο, στο πλαίσιο της επικοινωνίας που σταθερά επιδιώκει η Νέα Δημοκρατία με το σύνολο της κοινωνίας».

Μαζί με την ανακοίνωση, διανεμήθηκε στα «φιλικά» ΜΜΕ της νουδούλας και μια φωτογραφία από την συνάντηση, η οποία απεικονίζει τον Κούλη χαμογελαστό (ως συνήθως!) να υποδέχεται την αντιπροσωπεία των «ΛΟΑΤΚΙ». Μόνο που στην φωτογραφία οι αντιπρόσωποι είναι με γυρισμένες τις πλάτες! Τυχαίο; Δε νομίζω! Προφανώς, διανεμήθηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία γιατί ο Κούλης δεν ήθελε να υπάρχει φωτογραφία του ανάμεσα στους «ΛΟΑΤΚΙ». Γιατί άραγε; Ντρέπεται; Όταν αποφάσιζε να τους συναντήσει δεν ντρεπόταν;