ΕΙΝΑΙ ΤΟ 18ΜΗΝΟ, «ΗΛΙΘΙΕ»!

Γράφει ο Αντίοχος

Με κάθε τρόπο προσπαθούν κάποιοι πονηροί πολιτευτάκηδες της νουδούλας να ξεγελάσουν τον κοσμάκη, για να «αποδείξουν» την δήθεν συνεργασία… ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής.

Γράφει, για παράδειγμα κάποιος διεθνώς και επιτοπίως άγνωστος ονόματι Μάξιμος Συνετάκης (ο οποίος συστήνεται ως «τ. Βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου, Ειδικός Σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ για θέματα ανάπτυξης Κρήτης», σε… βαθυστόχαστο άρθρο του υπό τον τίτλο «Συγχωροχάρτι στον Τσίπρα», σε νεοδημοκρατική ιστοσελίδα:

«Αλλά η αλήθεια και η κοινή λογική εκδικείται. Για να μην πάμε μακριά! Ήταν μόλις τέσσερα χρόνια πριν όπου επί κυβερνήσεων Αντώνη μπήκαν στη φυλακή τα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης. Και μόλις πριν από επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ που άρχισαν να κυκλοφορούν και πάλι ελεύθεροι.Προφανώς, ήταν το πολιτικό αντάλλαγμα για την υπηρεσία τους να συμπράξουν στην πτώση της κυβέρνησης Σαμαρά και στη διάθεση τους να συνδράμουν τα κυβερνητικά σχέδια για αλλαγή του εκλογικού νόμου με απλή αναλογική ώστε να δημιουργήσουν μακροπρόθεσμα όρους πολιτικής αστάθειας. Η άμεση ή έμμεση συμπόρευση του ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή…».

Παρατήρηση 1η: Ο λεγάμενος, προσπαθεί να εμφανίσει ως αποτέλεσμα… συναλλαγής με τον ΣΥΡΙΖΑ την αποφυλάκιση του προφυλακισμένου Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μήπως να του μιλήσει κάποιος για το 18μηνο;

Παρατήρηση 2η: Εμφανίζει την Χρυσή Αυγή να συνδράμει στα κόλπα των συριζοψεκασμένων με την απλή αναλογική, ενώ η αλήθεια είναι ότι η Χρυσή Αυγή ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, ενώ εάν το ψήφιζε, η απλή αναλογική θα εφαρμοζόταν από τις προσεχείς εκλογές!

Και βέβαια δεν πρόκειται περί ηλιθίου, αλλά σίγουρα σε ηλιθίους απευθύνεται!

(ΥΓ): Πάλι καλά που δεν εμφάνισε την Χρυσή Αυγή να ψηφίζει μαζί με τους Τσιπροκαμμένους το… Μνημόνιο, το τζαμί στην Αθήνα, το «σύμφωνο συμβίωσης» των λεγομένων «ομοφυλοφίλων» και τα λοιπά… Πως είπατε; Η νουδούλα τα ψήφισε όλα αυτά μαζί με τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ; Μπα, αυτά είναι… διαδόσεις!