ΑΡΓΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΨΕΚΑΣΜΕΝΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΑΜΠΕΝΤΟΥΖΑ!

Επιστολή με θέμα τα προχθεσινά νέα επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Μόριας έστειλε ο ψεκασμένος και «αλληλέγγυος» δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, στον mister Tsipra, τον υπουργό Λαθρομετανάστευσης και τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ.  

Στην επιστολή ζητεί την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου, καθώς και την επιτάχυνση όλων των διαδικασιών ασύλου τόσο για εκείνους, τα αιτήματα των οποίων γίνονται δεκτά, όσο και για εκείνους, τα αιτήματα των οποίων απορρίπτονται σε δεύτερο βαθμό.

Επίσης, υποστηρίζει ότι τα επεισόδια αυτά αμαύρωσαν την εικόνα της Λέσβου στο εξωτερικό και αποτέλεσαν τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια να προσελκύσει εκ νέου τον χαμένο τουρισμό του νησιού.

Άργησε, άργησε πολύ ο δήμαρχος της ελληνικής Λαμπεντούζας – όπως κατήντησε την Λέσβο! Και μετά από την εκλογική συντριβή της «αλληλέγγυας» δημάρχου Λαμπεντούζας στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, έρχεται και η δική του και τίποτα στον κόσμο δεν μπορεί να την αποτρέψει! Ούτε η απόκρυψη των τεραστίων ευθυνών του, ούτε οι υποκριτικές επιστολές του – που έτσι κι αλλιώς θα καταλήξουν στον κάλαθο των αχρήστων!

(ΥΓ): Μία είναι η λύση για «αποσυμφόρηση» στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου: ισχυρή Χρυσή Αυγή – το μόνο που τρέμουν στην κυριολεξία οι πολιτικάντηδες και οι νεοταξίτες! Τίποτα άλλο!