ΚΑΙ… ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ;

Γράφει ο Αντίοχος

Λοιπόν, εδώ το θέμα έχει γούστο! Διαφωνεί –λέει- ο… υπερπατριώτης Καμμένος με την σύνθετη ονομασία που ετοιμάζεται να μας σερβίρει σε λίγο καιρό η συγκυβέρνηση στην οποία συμμετέχει, κατόπιν των πολύ προχωρημένων μυστικών «διαπραγματεύσεων» με τους Σκοπιανούς, υπό την εποπτεία των Αμερικανών.

Ο οποίος Καμμένος, να θυμίσουμε, δεν είναι προϊόν πολιτικής παρθενογένεσης, αλλά έκανε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική στην νουδούλα του Μητσοτάκη, την εποχή του «μετά από δέκα χρόνια κανείς δε θα θυμάται το όνομα της Μακεδονίας». Μόνο που τότε το έκανε… γαργάρα και δεν διαφώνησε ο σημερινός… πατριωταράς!

Αλλά ούτε και επί της περιόδου του καραμανλισμού διαφώνησε, όταν η επίσημη θέση της καραμανλοκυβέρνησης ήταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας. Τώρα το θυμήθηκε να γίνει… μακεδονομάχος; Τώρα που συγκυβερνά με τους πολιτικούς απογόνους της «ανεξάρτητης Μακεδονίας και Θράκης» και της 5ης Ολομέλειας;

Εμ βέβαια, τώρα είναι η ευκαιρία να πουλήσει ο μπούλης πατριωτισμό εκ του ασφαλούς, αφού ξέρει ότι η σύνθετη ονομασία θα περάσει με συντριπτική πλειοψηφία από τη βουλή (με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ, νουδούλας, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, ΚΚΕ και Ένωσης Φραπέδων), μπας και περισώσει ότι του έχει απομείνει από τα ποσοστά του!

(ΥΓ) 1: Αλήθεια, οι ελληνικές κυβερνήσεις –και η παρούσα- αναγνωρίζουν το σκοπιανό κρατίδιο με το «προσωρινό» του όνομα, που είναι «Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας». Άρα, σύνθετη ονομασία! Εφόσον, λοιπόν, είναι ειλικρινής στην… μακεδονομαχία του ο μπούλης χοντρούλης, να απαιτήσει εδώ και τώρα από τον Τσίπρα να άρει την αναγνώριση, αλλιώς να σηκωθεί να φύγει από την κυβέρνηση! Άιντε χοντρούλη!

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, τι έγινε μ’ εκείνο το «ή εγώ ή αυτός;», που είχε πει πριν από λίγους μήνες ο αμερικανόβιοςμπούλης χοντρούλης για τον Μουζάλα, όταν ο τελευταίος είχε αποκαλέσει τα Σκόπια «Μακεδονία»;