ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ… ΓΙΑ ΤΗΝ «ΗΡΙΑΝΝΑ» ΦΥΣΙΚΑ

Έχει λυσσάξει το –βασικό- πολιτικό κουκούλι της τρομοκρατίας στην Ελλάδα (δηλαδή το συριζαριό…) με την διαβόητη «Ηλιάννα», που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών γιατί βρέθηκε το DNA της σε γεμιστήρα όπλου των παρακρατικών Πυρήνων (των συριζογιών…), ενόψει της εκδίκασης της αίτησης αναστολής εκτέλεσης της ποινής της, η οποία θα γίνει στις 17 του Ιουλίου.

Έτσι, στους συριζομανείς «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους» (που σκοπό έχουν να τρομοκρατήσουν την δικαιοσύνη για να αφήσει την προστατευόμενή τους ελεύθερη…), προστέθηκε και η συριζαία (και πρώην ΔΗΜΑΡ) Γιαννακάκη, η οποία όμως τυγχάνει να έχει θεσμική ιδιότητα, έχουσα σχέση με θέματα δικαιοσύνης (είναι γ.γ Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), οπότε η παρέμβασή της έχει κι άλλη διάσταση, που την καθιστά διπλά ανεπίτρεπτη! Αλλά, μπροστά στην απελευθέρωση μιας συντρόφισσας, τίποτα δεν είναι ανεπίτρεπτο για τον συρφετό που κυβερνάει τη χώρα, με την στήριξη των διεθνών τοκογλύφων και των συριζοτσογλανιών της κόκκινης τρομοκρατίας!

(ΥΓ) 1: Λέτε να δούμε κάποια μέρα την νέα… ηρωΐδα της αριστεράς και της… προόδου «Ηριάννα», υπουργό της… δικαιοσύνης; Διόλου απίθανο. Αν βεβαίως δεν την προλάβουν ο σύντροφος Κουφοντίνας ή ο σύντροφος Ξηρός!

(ΥΓ) 2: Γειά σου σύντροφε Πάνο Καμμένε… αντιτρομοκράτη!