ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΔΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΨΕΚΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΛΑΚΙΑ!

Σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στο επιστημονικό περιοδικό Science Direct, η συμπεριφορά των «τρολ» του διαδικτύου, μπορεί να είναι σε αρκετές περιπτώσεις αποτέλεσμα ψυχολογικού προβλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως επισημαίνουν οι ερευνητές, το ψυχολογικό προφίλ αρκετών «τρολ» εμφανίζει χαρακτηριστικά παρόμοια με εκείνα που απαντώνται σε ψυχοπαθείς και σαδιστικές προσωπικότητες, με μειωμένα επίπεδα ενσυναίσθησης, δηλαδή συναισθηματικής ταύτισης με την ψυχική κατάσταση ενός άλλου ατόμου.

Άλλο ένα ενδιαφέρον εύρημα της μελέτης είναι ότι τα περισσότερα «τρολ» έχουν την ικανότητα να προβλέπουν με τρομακτική ακρίβεια τις συναισθηματικές αντιδράσεις των «θυμάτων» τους. Αυτό το ταλέντο συχνά επεκτείνεται και στην πραγματική ζωή, όπου εκμεταλλεύονται συναισθηματικά άτομα του στενού και ευρύτερου κύκλου τους.

Βάσει της πείρας που έχουμε από τα συριζοψεκασμένα τρολάκια των υπογείων Μαξίμου και υπογείων Αμύνης, που λυμαίνονται το διαδίκτυο, συμφωνούμε απολύτως με τα αποτελέσματα της έρευνας και… επαυξάνουμε.