ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ

Μετά τα «θύματα» του πολυτεχνείου εμφανίστηκαν και τα «θύματα» της ΕΡΤ. Θα αναρωτιέται κανείς για ποιον λόγο συσχετίζω τα θύματα των δύο αυτών περιπτώσεων. Μα φυσικά γιατί έχουν κάτι κοινό, είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ!

Προ ολίγων ημερών, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» κατά του «μαύρου» στην ΕΡΤ, όπου ο πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΡΤ, Δ.Τσακνής, μεταξύ άλλων δήλωσε: «…στην ΕΡΤ εισήλθε το τανκ της αβεβαιότητας». Το εν λόγω μνημείο έχει ως σκοπό να τιμήσει τη μνήμη των «θυμάτων» της ΕΡΤ κατά την διετία 2013-2015. Αλλά σε ποια θύματα αναφέρεται; Υπήρξε κάποια συμπλοκή στην ΕΡΤ που στοίχισε την ζωή ανθρώπων; Δολοφονήθηκε κανείς στην ΕΡΤ; Όχι! Απλώς τα κρατικοδίαιτα ρεμάλια της ΠΟΣΠΕΡΤ, εκμεταλλεύονται τους φυσικούς και παντελώς άσχετους εις ό,τι αφορά την ΕΡΤ, θανάτους συναδέλφων τους, μόνο και μόνο για να μπορέσουν και εκείνοι να γίνουν οι επόμενοι «Λαλιώτηδες» και «Δαμανάκηδες» της Ελλάδος, με τη μόνη διαφορά ότι αυτοί είναι ήδη βολεμένοι στο δημόσιο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις του κόσμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πέρα από υπεράριθμες ήταν και καταγγελτικές με απίστευτες δόσεις χιούμορ. Εν ολίγοις, τους «πήραν στο ψιλό». Φανερά ενοχλημένη η ΠΟΣΠΕΡΤ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισημαίνει πως η προσβολή της μνήμης των νεκρών αποτελεί ποινικό αδίκημα! Και επειδή βλέπουμε πως δρομολογείται η εξέλιξη των πραγμάτων, προβλέπουμε πως η επόμενη ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ θα είναι: «Να ενημερωθεί τώρα ο αντιρατσιστικός νόμος! Ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των εργατοπατέρων».

ΥΓ. Κάποια σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που παρομοιάζουν την μορφή του μνημείου με εργατοπατέρες που σπρώχνονται να μπούνε στο δημόσιο, ελέγχονται… ως κακεντρεχή. 

antepithesi.gr