ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΚΕΙΠΑΡΕΙΝΤΙΣΤΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΕ, ΠΟΙΟΣ «ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»; Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ή ΜΗΠΩΣ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ» ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΟΥ;

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Λαλίστατος ήταν –όπως πάντα άλλωστε- ο χαριτόβρυτος… γκειπαρειντιστής Τσακαλώτος στη βουλή, στη συζήτηση περί της οικονομίας. Προς το τέλος, όμως, ξέφυγε ελαφρώς από το θέμα, για να καταγγείλει τις… δολοφονίες «μεταναστών» από την Χρυσή Αυγή:

«Οι μετανάστες είναι άνθρωποι. Και όταν σκοτώνεις μετανάστες δεν σημαίνει ότι δεν είσαι με την τρομοκρατία. Γιατί αυτό κάνει η Χρυσή Αυγή. Σκοτώνει μετανάστες που είναι άνθρωποι, και δεν μπορεί να λες ότι σκοτώνουν μόνο τον Φύσσα, όσο τραγικό και ήταν αυτό. Είναι μια βάρβαρη οργάνωση…».

Μήπως μπορεί να μας πει ένα όνομα σκοτωμένου «μετανάστη» από την Χρυσή Αυγή; Ασφαλώς δεν υπάρχει… Γιατί εμείς μπορούμε να του πούμε πολλά, με θύτες τους «αλληλέγγυους», σαν τα μούτρα του! Γενικά, όλους αυτούς που έχουν πνιγεί στο Αιγαίο, παρασυρμένοι από τις απατηλές υποσχέσεις των «αλληλέγγυων», περί του… παραδείσου που δήθεν τους περιμένει στην Ελλάδα. Κι αν θέλει και ειδικότερα, τους πέντε που πέθαναν κατά την περίοδο του σφοδρού ψύχους του Ιανουαρίου του 2017 από τιςαναθυμιάσεις των μαγκαλιών στις -καλοκαιρινές!- σκηνές των hotspots του αίσχους, στην Χίο και στην Λέσβο!  

Γι’ αυτό άλλη φορά, μεγάλη μπουκιά (ή ότι άλλο τέλος πάντων σου αρέσει…) να φας, μεγάλες κουβέντες –συκοφαντίες κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας- να μη λες!