ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΓΟΥΡΝΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ»…

Πλακώθηκαν και βρίστηκαν αγρίως στη δίκη του Επαναστατικού (Παρακρατικού) Αγώνα, τα –τέως- ένοπλα συντρόφια Μαζιώτης και Γουρνάς, ενώ ακούστηκαν κατηγορίες για «προδότες» και «ρουφιάνους»!

Φυσικά, τα καθεστωτικά ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών κάνουν τουμπεκί ψιλοκομμένο, γιατί δεν συμφέρει στην παρακρατική υπόθεση να μαθαίνονται τέτοια, καθώς μπορεί να τα διαβάσουν και να ξυπνήσουν κάποιοι αφελείς νέοι που έχουν παγιδευτεί στις παρακρατικές συμμορίες.

Ιδού η σχετική είδηση από αναρχοκομμουνιστική ιστοσελίδα, που έσπασε την σιωπή:

«Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του εφετείου της Α΄ δίκης  του Επαναστατικού Αγώνα, την Παρασκευή 30 Ιούνη 2017 και ενώ ξεκινούσε να μιλήσει ο Νίκος Μαζιώτης, ο Κώστας Γουρνάς, ο οποίος κάθονταν πίσω του, του επιτέθηκε να τον κτυπήσει. Μπήκαν στην μέση μπάτσοι και απομάκρυναν τον Νίκο Μαζιώτη. Η συνεδρίαση διακόπηκε και ο Κώστας Γουρνάς αποχώρησε για την πτέρυγα του υπογείου όπου κρατούνται τόσο ο Νίκος Μαζιώτης όσο και ο Κώστας Γουρνάς. Εν τω μεταξύ σε πλήρη συντονισμό με την όλη παράσταση του Κώστα Γουρνά αλληλέγγυοι δικοί του είχαν έρθει να παρακολουθήσουν.

Το γεγονός ότι ο Κώστας Γουρνάς επιτέθηκε στον Νίκο Μαζιώτη είναι γραμμένο στα πρακτικά του δικαστηρίου…».

(ΥΓ): Ο σύντροφος Μαζιώτης, λοιπόν. Που μαζί με την συντρόφισσα Ρούπα αποφυλακίστηκαν λόγω… 18μήνου (παγκόσμια πατέντα!) το 2012 (όλως τυχαίως μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή…) και εν συνεχεία… εξαφανίστηκαν (!!!) μ’ ένα μωρό παιδί στην αγκαλιά – το ολίγων μηνών παιδί τους! Και οι «αρχές» δεν μπορούσαν –λέει- να τους βρουν! Η δε σύλληψή του, έγινε εντελώς ΤΥΧΑΙΑ μετά από χρόνια, από συνηθισμένους αστυνομικούς κι όχι αυτούς των «ειδικών» υπηρεσιών της «αντιτρομοκρατικής». Καταλάβατε κορόιδα;