ΑΜΕΣΗ Η ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡ-ΟΓΛΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΤΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι λίγο-πολύ γνωστό, αμέσως μετά την ανάγνωση του Κορανίου και την μουσουλμανική προσευχή στην Αγία Σοφία, το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος εξέδωσε (μάλλον από υποχρέωση…) μια χλιαρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας – σιγά που θίχτηκαν οι άθεοι κομμουνιστές από τις τουρκικές προκλήσεις!

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκιάς απάντησε –ως συνήθως!- σε υψηλούς τόνους και μεταξύ των άλλων η ανακοίνωσή του ανέφερε και το εξής: «… Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών αντί να στείλει ευχές στον τουρκικό λαό για τον ιερό μήνα του Ραμαζανιού και την Νύχτα Καντρ, επέλεξε να διαστρεβλώσει την ανάγνωση Κορανιού και το κάλεσμα για προσευχή στην Αγία Σοφία…».

Ε, δεν πρόλαβαν να περάσουν 2-3 μέρες μετά από την ανακοίνωση των Τουρκαλάδων και ο mister Tsipras έσπευσε να συμμορφωθεί, παίρνοντας την υπόθεση – απαίτηση των Τούρκων απάνω του και μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter, έστειλε τις ευχές του σε όλους τους μουσουλμάνους που γιορτάζουν το Ραμαζάνι.

Και προφανώς, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα σπεύσει να ικανοποιήσει και τις υπόλοιπες απαιτήσεις των Τουρκαλάδων που αναφέρονται στην σχετική ανακοίνωση, γιομίζοντας την Ορθόδοξη Ελλάδα μας με τζαμιά!