ΧΑΡΙΤΟΒΡΥΤΟΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Δεν πάει μόνο στα “Gay Pride” και δεν βαστάει μόνο πανό υπέρ της νομιμοποίησης του γάμου των “Gay” και της τεκνοθεσίας, ο χαριτόβρυτος Τσακαλώτος. Γράφει και άρθρα, στη φυλλάδα των Ιών, για το «Πού πάει η Ευρώπη».

Ιδού το «ζουμί» του άρθρου:

«Οι τελευταίες ήττες των ακραίων δεξιών λαϊκιστικών δυνάμεων σε χώρες όπως η Γαλλία και η Ολλανδία δεν πρέπει να μας εφησυχάσουν.

Συγχρόνως ο πολιτικός συσχετισμός δυνάμεων αδυνατεί να δώσει πειστικές απαντήσεις στις προκλήσεις που ανέφερα πιο πάνω. Η Σοσιαλδημοκρατία, εκεί που υπάρχει βέβαια, μετά από χρόνια «μπλεροποίησης», χάνει έδαφος σχεδόν παντού και δεν μπορεί να κάνει «αριστερή στροφή», τουλάχιστον ενοποιημένα.

Η Αριστερά έχει τα πάνω και τα κάτω της, αλλά πιο πολύ, αν είμαστε ειλικρινείς, τα κάτω. Ο πειρασμός της εθνικής αναδίπλωσης είναι υπαρκτός, και όχι πάντα αδικαιολόγητα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να δώσει, όχι εγγυήσεις βεβαίως, αλλά κάποια εχέγγυα, έστω, ότι δεν θα γινόταν κάτω από την ηγεμονία της εθνικιστικής Δεξιάς.

Η δική μας Αριστερά δεν τα παράτησε το καλοκαίρι του 2015 γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Όχι μόνο γιατί δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τα λαϊκά στρώματα στο έλεος των δεξιών δυνάμεων…».

Εδώ είναι προφανές, ότι ο Τσακαλώτος απευθύνει έκκληση στους διεθνείς τοκογλύφους, να κάνουν λίγο κράτει και να στηρίξουν τους μαρξιστές σαν και του λόγου του, για να μην έρθει η «εθνικιστική δεξιά» και τα χάσουν όλα!

Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, υπουργάρα μας!