ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ ΕΧΟΥΝ «ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μπορεί τα συντρόφια του… τιμημένου κουκουέ και της ΚΝΕ να κάνουν τους… αυστηρούς σε θέματα κόκκινης τρομοκρατίας (κατηγορώντας τα ένοπλα συντρόφια ότι με τις ενέργειές τους προκαλούν την «ένταση της κρατικής καταστολής»), αλλά στην πράξη είναι κι αυτοί «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι». Έστω και… αργοπορημένοι.

Έτσι, μετά από τη φυλλάδα των Ιών, τους 27 βουλευτάδες του ΣΥΡΙΖΑ και τον «Ρουμάνο» Κοντονή, ανακοίνωση για την απόφαση της Δικαιοσύνης για την διαβόητη Ηριάννα εξέδωσαν και οι κνίτες – τα επονομαζόμενα «φυτά». Ιδού:

«Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη, βαριά καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Ηριάννας Β. Λ., υποψήφιας διδάκτορος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ, με μια άδικη κατηγορία, χωρίς αποδεικτικά στοιχεία»

Η οργάνωση της πάλης για ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, μέσα από ένα δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα, είναι η μόνη απάντηση στην πολιτική που τσακίζει τη νεολαία και που πάει χέρι – χέρι με ένα πλέγμα νόμων και μηχανισμών καταστολής».

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια της Ηριάννας Β. Λ. είχε αρχίσει το 2011 όταν είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ, μετά από εισβολή των ΕΚΑΜ σε σπίτι υπόπτου για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» (ΣΦΠ), στο οποίο είχε περάσει τη νύχτα. Δύο χρόνια αργότερα (2013) συνελήφθη και κατηγορήθηκε ως μέλος της ΣΠΦ και για οπλοκατοχή με βάση ένα μερικό δείγμα DNA σε γεμιστήρα εκτός όπλου».

Καταλάβατε τώρα τι σημαίνει «χωρίς αποδεικτικά στοιχεία» για τους… φωστήρες της ΚΝΕ; Ήταν, λένε, «μερικό» το δείγμα DNA που βρέθηκε σε γεμιστήρα. Δηλαδή, ίσα που την… ακούμπησε, δεν την έπιασε «στα γιομάτα», που λέμε! Κι ήταν «εκτός όπλου» η γεμιστήρα. Λέτε να την είδε… μακρουλή, να… μπερδεύτηκε και να την πέρασε για τίποτα άλλο η συντρόφισσα;

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, το… τιμημένο στεκόταν κάπως ξέμακρα από την «αλληλεγγύη» στα ένοπλα συντρόφια που είχαν συλληφθεί, μέχρι το 1990. Τότε ήταν που ο σύντροφος Κόρακας, τότε βουλευτής Λέσβου, πήγε για «συμπαράσταση» -μαζί με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και του τότε Συνασπισμού- στον «Ξηρό της δεκαετίας του ‘90» (του’ σκασε η βόμβα στα χέρια…) Μαζοκόπο…