ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ: ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ, ΦΤΙΑΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ

Την αναμενόμενη απάντηση των Πασάδων προς τα γιουσουφάκια τους έδωσαν οι Τουρκαλάδες στις «διαμαρτυρίες» των Τσιπροκαμμένων για την προσευχή και την ανάγνωση του Κορανίου μέσα στην Αγιά Σοφιά, καλώντας τους να υλοποιήσουν άμεσα την υποχρέωση που έχουν αναλάβει απέναντί τους, απέναντι στους διεθνείς σατανάδες (ΗΠΑ) και απέναντι στον Σόρος. Δηλαδή, το τζαμί στην Αθήνα.

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:

«Καταδικάζουμε την δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας σχετικά με την ανάγνωση του Κορανίου και το κάλεσμα για προσευχή στην Αγιά Σοφιά.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, αντί να απευθύνει ευχές προς τον τουρκικό λαό για τον ιερό μήνα του Ραμαζανίου και την «Νύχτα της Δύναμης», επέλεξε να αμαυρώσει την ανάγνωση του Κορανίου και το κάλεσμα για προσευχή στην Αγιά Σοφιά.Έτσι, μπορεί κανείς να ρωτήσει τι η Ελλάδα, που ακόμα δεν έχει ένα τζαμί εν λειτουργία ούτε στην πρωτεύουσά της, κατανοεί από τον διάλογο στον οποίο αναφέρεται η σχετική δήλωση. Καλούμε την Ελλάδα να γίνει μια μοντέρνα και δημοκρατική χώρα και να σέβεται όλες τις θρησκείες». 

(ΥΓ) 1: Προθεσμία για συμμόρφωση δεν τους έχουν δώσει στην ανακοίνωση, για να μην τους ξεφτιλίσουν τελείως. Προφανώς, θα έγινε με το «κόκκινο τηλέφωνο»…

(ΥΓ) 2: Επαναλαμβάνουμε και πάλι αυτό που έχουμε γράψει 100 φορές: ειδικά η παρούσα συγκυβέρνηση είναι ΟΜΗΡΟΣ των Τουρκαλάδων, οι οποίοι όποτε γουστάρουν την ρίχνουν  καθώς διαθέτει πλειοψηφία 153 βουλευτών, εκ των οποίων οι τρεις είναι τουρκόφρονες…