ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ «ΜΟΝΑΧΟΣ» ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τις προηγούμενες μέρες, στα ΜΜΕ της αριστεράς (και της… προόδου) και σε περίοπτη θέση, δημοσιεύθηκε η «είδηση», ότι μοναχός προέβη σε ασελγείς πράξεις κατά 48χρονης γυναίκας, αφού πρώτα την εξαπάτησε. Με προφανή σκοπό, την κατασυκοφάντηση της Ορθοδοξίας μας.

Πιο συγκεκριμένα, η 48χρονη κατήγγειλε ότι ο «μοναχός» προσέγγισε την 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του, προκειμένου να της δωρίσει θρησκευτικά είδη. Μετά την είσοδο της γυναίκας στο αυτοκίνητο και προφασιζόμενος ότι θα επισκεφθούν μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη, ο άνδρας έβαλε μπρος το όχημα, παρά την εναντίωση της 48χρονης.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 41χρονος κατηγορείται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις εις βάρος της γυναίκας, η οποία φαίνεται ότι κατάφερε να κατέβει από το αυτοκίνητο στην περιοχή των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, όπου και προέβη στην καταγγελία του συμβάντος.

Ωστόσο, ο λεγάμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς και απεδείχθη ότι δεν ήταν μοναχός αλλά κοινός απατεώνας, στην κατοχή του δε βρέθηκε μία πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του. Επιπλέον, ήταν και «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης». Και βέβαια, τα αριστερά ΜΜΕ δεν δημοσίευσαν τα αποκαλυπτήρια του «κατατρεγμένου κ.τ.λ.» απατεώνα, για να μείνει στην εντύπωση του κοινού η συκοφαντία κατά της Ορθοδοξίας μας!