ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Κάθε φορά που τα κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιχειρούν να διαμορφώσουν στην κοινή γνώμη την πεποίθηση της χάραξης μιας κοινής «εθνικής» γραμμής σε ζητήματα μείζονα για την Πατρίδα και το Λαό μας, τότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε νέες δυσάρεστες εξελίξεις για τις οποίες υπεύθυνοι δεν είναι φυσικά οι ξένοι αλλά εκείνοι που συνασπίζονται για να εξαπατήσουν τον Ελληνικό Λαό, υπακούοντας σαν πιστά σκυλάκια στις εντολές των διεθνών αφεντικών.

Υπό αυτό το πρίσμα θα πρέπει να ιδωθεί η είδηση των διαδοχικών επαφών του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων του καταχρηστικώς λεγόμενου «συνταγματικού» τόξου, προκειμένου υποτίθεται να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο τελευταίο Eurogroup, καθώς επίσης και για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό. Το «δημοκρατικό» τόξο και βεβαίως το διαπλεκόμενο μιντιακό σύστημα μέσω αυτού του τεχνάσματος, αποσκοπεί σε τούτο και μόνο: να δημιουργήσει την εντύπωση της «εθνικής» συνεννόησης και της σύμπλευσης στην λήψη αποφάσεων οι οποίες δεσμεύουν το μέλλον της χώρας.

Ακριβώς για να μη διαταραχθούν αυτή η σύμπλευση και συνεννόηση -οι οποίες κάθε άλλο παρά εθνικές είναι-, οι «δημοκράτες» αποκλείουν τη Χρυσή Αυγή. Όπως συνέβη και κατά το παρελθόν, ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να συμπεριλάβει στις επαφές του τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης, όπως αυτή ανεδείχθη μέσα από τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και όπως δείχνουν όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι η Χρυσή Αυγή δεν υπηρετεί τα συμφέροντα ενός διεφθαρμένου, ξενόδουλου και αντεθνικού πολιτικού και οικονομικού συστήματος, όπως πράττουν όλα τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά εκφράζει και υπερασπίζεται τα συμφέροντα της Πατρίδος και του Λαού μας. Όπερ σημαίνει, πως σ’ αυτή την ψευδεπίγραφη «εθνική» συνεννόηση στην υποταγή και στο ξεπούλημα, η Χρυσή Αυγή στέκεται συνειδητά και περήφανα απέναντι!

Δεν θα εισέλθουμε για μια ακόμη φορά στη διαδικασία να αναλύσουμε και να εξηγήσουμε με τεκμηριωμένα στοιχεία και ντοκουμέντα για ποιους λόγους τους κατηγορούμε Εμείς οι Εθνικιστές (αλλά και η πλειοψηφία των Ελλήνων) ως όργανα της ξενοκρατίας και υπηρέτες των ξένων. Αντίθετα, θα αναδείξουμε τις θέσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος επί των συγκεκριμένων ζητημάτων, θέσεις τις οποίες σκοπίμως αποκρύπτει από τον Λαό μας το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, των αθλίων δηλαδή που παριστάνουν τους υπέρμαχους της πολυφωνίας και της ανάδειξης των διαφορετικών απόψεων μέσα από τον δημοκρατικό τάχα διάλογο.

Εις ότι αφορά τις αποφάσεις του Eurogroup, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται την παραμικρή αμφισβήτηση: η κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου πέτυχε εκεί όπου η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα αποτύγχανε. Έφερε δύο νέα Μνημόνια, κοροϊδεύοντας τους Έλληνες με την υπόσχεση πως θα διευθετηθεί θετικά για τη χώρα το ζήτημα του χρέους. Όσο υλοποιήθηκε η παλαιότερη δέσμευση Σύριζα για τερματισμό των Μνημονίων με «ένα νόμο και ένα άρθρο», άλλο τόσο πραγματοποιήθηκε και εκείνη της ελάφρυνσης του χρέους. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν.Γ.Μιχαλολιάκος: «Καμία ελάφρυνση χρέους και επιπλέον η δουλεία των τόκων θα συνεχίζεται έως το 2060 εις βάρος του Ελληνικού Λαού».

Πάγια και αδιαπραγμάτευτη θέση του Κινήματός μας είναι ο λογιστικός έλεγχος του χρέους και η καταγγελία των Μνημονίων. Οικονομική ανάπτυξη και ευημερία δεν θα φέρουν ποτέ τα δάνεια που αποβλέπουν στην αποπληρωμή του κεφαλαίου και των τόκων προηγούμενων δανείων, αλλά η εργασία του Λαού μας και η παραγωγή. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι κυβέρνηση και κόμματα του «δημοκρατικού» τόξου πανηγυρίζουν για τη δόση των 8,5 δισεκατομμυρίων που έλαβαν, εκ των οποίων τα 6,6 δισεκατομμύρια τουλάχιστον θα «επαναπροωθηθούν» στους δανειστές για την αποπληρωμή δανειακών υποχρεώσεων!

Εις ότι αφορά το Κυπριακό, οι «καλοί» μας σύμμαχοι επιμένουν ότι κρίνεται επιτακτική η ανάγκη της επίτευξης συμφωνίας το συντομότερο δυνατό. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται η ηγεσία της κυπριακής δημοκρατίας τασσόμενη ενάντια στη θέληση των Κυπρίων αδελφών μας, έχοντας όμως στο πλευρό της την υποτακτική κυβέρνηση των Αθηνών και φυσικά την αξιωματική αντιπολίτευση της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι οι ανωτέρω, έχουν αποδεχθεί την μετατροπή του Κυπριακού Κράτους σε δικοινοτική ομοσπονδία, παραδίδοντας στους Τούρκους εκείνα τα οποία διαφύλαξαν με την ίδια τους της ζωή οι μαχητές της ΕΟΚΑ και οι λεβέντες της ΕΛΔΥΚ, τα οστά ορισμένων εκ των οποίων επέστρεψαν μόλις πρόσφατα, μετά από 43 ολόκληρα χρόνια, στη Μητέρα Πατρίδα. Πόσο μεγαλύτερη ατιμία και προσβολή μπορεί να επιφυλάξει τούτο το κατάπτυστο ανθελληνικό Καθεστώς για τους Ήρωες του Έθνους… Η θέση της Χρυσής Αυγής, δεν υπαγορεύεται από τις συνθήκες της εποχής, ούτε από τα «πρέπει» χρεοκοπημένων πολιτικάντηδων: έχει χαραχτεί από το Αίμα των παλικαριών της ΕΟΚΑ και των Αξιωματικών και στρατιωτών της ΕΛΔΥΚ, οι οποίοι δεν θυσιάστηκαν για καμία συνομοσπονδία, παρά μόνο για Ένωση με την Ελλάδα!

Στο ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων τέλος, είδε το φως της δημοσιότητας πρόταση του κατά τ’ άλλα ελληνικού ΥΠΕΞ, σύμφωνα με την οποία η ελληνική κυβέρνηση συναινεί στο όνομα «Μακεδονία του Βαρδάρη»! Προσοχή, δεν πρόκειται για κακόγουστη φάρσα ή αστείο αλλά για την επίσημη πρόταση της κυβέρνησης των Αθηνών στις περίφημες διαπραγματεύσεις, διαπραγματεύσεις με ένα Κράτος-φάντασμα, το οποίο απειλείται ανοιχτά με εμφύλιο και οριστική διάλυση. Κι όμως, σύσσωμο το αντεθνικό πολιτικό σύστημα της Ελλάδος δεν διατηρεί απλώς στη ζωή το έκτρωμα των Σκοπίων, αλλά επιχειρεί να του δώσει και υπόσταση ως κάτι το οποίο ούτε υπήρξε ούτε και είναι: Μακεδονία του Βαρδάρη λοιπόν, για να τιμηθούν κατ’ αυτόν τον τρόπο και οι κομμουνιστές που αγωνίστηκαν λυσσωδώς στα μέσα του περασμένου αιώνα για την αυτονομία της Μακεδονίας και για το δικαίωμα του «μακεδονικού» λαού στην αυτοδιάθεση…

Η Πατρίδα βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο και όποιος αρνείται να το δει, είναι είτε βλαξ, είτε συνειδητός προδότης. Μπρος στα νέα κομμουνιστικά εγκλήματα η Νέα Δημοκρατία δεν σιωπά, αλλά αντίθετα τα συνυπογράφει και συνεφαρμόζει. Η Ελλάδα την οποία μας παρέδωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας θα πάψει να υπάρχει, εκτός εάν ορθωθεί το τείχος της ΠΑΛΛΑΪΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. Ιδού συνεπώς ο ουσιαστικότερος λόγος για τον οποίο η ενδυνάμωση και ισχυροποίηση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, η ισχυροποίηση και ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής, κρίνεται πλέον ως ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ!