ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια ενός βαθύτατα αντεθνικού Καθεστώτος στο οποίο ζούμε, κρίνεται επιτακτικότερη παρά ποτέ η αναγκαιότητα να αναδείξουμε την συναγωνιστική Αλληλεγγύη ώστε ενωμένοι σαν γροθιά να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις Κράτους και παρακράτους.

Ο Πολιτικός Αγώνας του Κινήματός μας, δεν μοιάζει σε τίποτα με τις δράσεις των υπολοίπων κομμάτων. Δεχόμενο τις λυσσώδεις επιθέσεις σύσσωμου του «δημοκρατικού» τόξου, το Κίνημά μας έχει στους καιρούς μας την ξεχωριστή τιμή να αποτελεί το μόνο αυθεντικά Λαϊκό και Επαναστατικό Κίνημα.

Λαϊκό διότι εκφράζει σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τόσο τα φτωχά στρώματα του Λαού μας, όσο και τα μεσαία, τα οποία και βιώνουν σήμερα τον οικονομικό και βιοτικό τους καταποντισμό.

Επαναστατικό διότι η ύπαρξή του και μόνο συνιστά πρόκληση και βεβαίως απειλή για ένα ξενόδουλο και διεφθαρμένο Καθεστώς, το οποίο δρα προς όφελος όχι του Λαού αλλά ξένων εντολέων, οι οποίοι και αποτελούν τους πραγματικούς αφεντάδες του.

Αμέτρητες δολοφονικές επιθέσεις εις βάρος στελεχών, μελών και φίλων του Κινήματος καθώς και πλήθος τρομοκρατικών ενεργειών εναντίον γραφείων της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας, επιθέσεις και τρομοκρατικές ενέργειες οι οποίες ουδέποτε καταδικάστηκαν από τους υβριστές και κατηγόρους πολιτικούς μας αντιπάλους, αποδεικνύουν ποιοι ακριβώς είναι εκείνοι οι οποίοι και ασκούν και επιδοκιμάζουν την πολιτική βία ως μέσο επιβολής. Περισσότερο όμως καταδεικνύουν μιαν αλήθεια την οποία επιχειρούν να διαστρεβλώσουν ή να αποκρύψουν τόσο το φαύλο πολιτικό σύστημα όσο και οι μηχανισμοί προπαγάνδας του: το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα όχι μόνο δεν είναι ίδιο με τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα απειλεί την ασυδοσία, την διαφθορά και τη διαπλοκή του Καθεστώτος.

Το αντεθνικό, μνημονιακό Καθεστώς βεβαίως, επέβαλε δια της εξουσίας του την φίμωση της φωνής των Εθνικιστών στα μέσα ενημέρωσης, ενίοτε δε, ακόμη και μέσα στο άντρο της ανομίας του, την καταχρηστικώς λεγόμενη βουλή «των Ελλήνων». Καθότι η βουλή δεν είναι των Ελλήνων, είναι όμως των δανειστών και των τοκογλύφων (και αυτό δεν το λέμε απλά εμείς οι Εθνικιστές, το μαρτυρούν στελέχη του «δημοκρατικού» τόξου τα οποία παραδέχονται πως τα νομοσχέδια έρχονται από το εξωτερικό και μεταφράζονται προτού ψηφιστούν και γίνουν νόμοι του Κράτους), είναι αναμενόμενο να επιδιώκεται η απαγόρευση με κάθε τρόπο της έκφρασης της αντίθετης άποψης. Όπου αντίθετη άποψη, εννοείται η Χρυσή Αυγή και μόνον!

Την δυνατότητα της απαγόρευσης δεν έχει όμως το Καθεστώς εις ότι αφορά τις νόμιμες πολιτικές δράσεις σε πόλεις και χωριά, σε πλατείες και καφενεία, εκεί όπου χτυπά ο πραγματικός παλμός της κοινωνίας, παλμός ο οποίος καμία δεν έχει σχέση με τα κακοστημένα ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών, ραδιοφώνων και φυλλάδων. Καθώς λοιπόν το Καθεστώς αδυνατεί να επέμβει εκεί -και αδυνατεί όχι διότι δεν μπορεί να επιβληθεί δια των κατασταλτικών του μηχανισμών αλλά διότι δεν το επιθυμεί προκειμένου να μην προκαλέσει την κοινωνική οργή και έκρηξη- χρησιμοποιεί τον παρακρατικό του βραχίονα: αριστεριστές και αναρχικούς.

Φαντάζεστε ποτέ τους θεματοφύλακες της «δημοκρατίας» να συλλέγουν υπογραφές και να οργανώνουν «επιστημονικές» ημερίδες για την αποφυλάκιση καταδικασμένων Εθνικιστών; Ούτε κατά διάνοια. Τούτο όμως συνιστά κανόνα εις ότι αφορά τους καταδικασμένους για τρομοκρατία αναρχικούς, στους οποίους το πολιτικό μας σύστημα αναγνωρίζει ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία απορρίπτει για ένα νόμιμο Πολιτικό Κίνημα και τους ψηφοφόρους του, το οποίο μάλιστα Πολιτικό Κίνημα είναι η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.

Αυτή υπήρξε πάντοτε στην Ιστορία η πορεία των αληθινά επαναστατικών Κινημάτων. Κινημάτων τα οποία όχι μόνο αμφισβητούν την εξουσία των διεφθαρμένων αλλά αγωνίζονται με νόμιμα μέσα για να γκρεμίσουν, ώστε να οικοδομήσουν ένα Κράτος νέο, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες του Λαού που ζει εντός των ορίων του. Με απλά λόγια, εάν δεν αντιμετωπίζαμε την τρομοκρατία της κόκκινης αντίδρασης και των πατριδοκάπηλων συνεταίρων τους τότε θα έπρεπε να ανησυχούμε αφενός για το χαρακτήρα του Κινήματός μας και αφετέρου για την πορεία του Πολιτικού του Αγώνα. Συνεπώς, ο χαρακτήρας του Κινήματός μας παραμένει αναλλοίωτος και ο Πολιτικός μας Αγώνας αδιαπραγμάτευτος και αμετακίνητος.

Ας γνωρίζουν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και τα πληρωμένα σκυλιά τους τα εξής:

Το Κίνημά μας δεν δημιουργήθηκε από το αντεθνικό Κράτος, αλλά θα γκρεμίσει αυτό το Κράτος για να οικοδομήσει ένα Κράτος Εθνικό και Κοινωνικά Δίκαιο!

Το Κίνημά μας δεν παίρνει εντολές από το Κράτος, αλλά θα έρθει η μέρα εκείνη που θα δίνει εντολές στο Κράτος!

Κάθε επίθεση συνεπώς, από μέρους του Καθεστώτος προς το Κίνημά μας, θα απαντάται από την σφυρηλάτηση της Εθνικιστικής Αλληλεγγύης και Ενότητας, ώστε εκείνο που οι εχθροί μας φοβούνται περισσότερο απ’ οτιδήποτε -ο Πολιτικός μας Αγώνας- να διεξάγεται ακόμα πιο μαζικά, ακόμα πιο φανατικά, ακόμα πιο αποτελεσματικά. Μέχρι οι δρόμοι να είναι ολοκληρωτικά ελεύθεροι για την Ελληνική Νεολαία!

ΥΓ. Το κείμενο αφιερώνεται στους συναγωνιστές της Τ.Ο. Δυτικής Αττικής, οι οποίοι κρατούν ψηλά τις Σημαίες του Αγώνα απέναντι στα παρακρατικά σκυλιά του μνημονιακού Καθεστώτος.

Πηγή: Αντεπίθεση