ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΛΕΠΕΙ… ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Τρεις είναι οι Ευρωπαίοι πολιτικοί που βλέπουν να υπάρχει… ανάπτυξη στην Ελλάδα. Δύο εγχώριοι κι ένας αλλοδαπός: οι Τσίπρας – Καμμένος, καθώς και ο πολύς χερ Σόιμπλε!

Ο οποίος, μετά την ολοκλήρωσης της συνεδρίασης του Ecofin, στο Λουξεμβούργο, είπε τα εξής απίστευτα σε συνέντευξη τύπου:

«Βρισκόμαστε και στην Ελλάδα στον δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης και αυτό συνετέλεσε στο να κλείσουμε την αξιολόγηση του δεύτερου προγράμματος επιτυχώς. Τελικά έχει θετικό αποτέλεσμα για την Ελλάδα, διότι βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο και αν τον συνεχίσει, τότε θα είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Το κλείσιμο της αξιολόγησης ήταν σχεδιασμένο να γίνει το περασμένο Δεκέμβριο όπως θα θυμούνται ορισμένοι, αλλά δεν είναι νέο το ότι διαρκεί περισσότερο. Αυτό εν τούτοις οδήγησε στο να ψηφίσει η Ελλάδα μια σειρά από μέτρα. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο μεταρρυθμιστικό πακέτο, το οποίο υπερψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο και το οποίο συμβάλλει στο ότι η εξέλιξη στην Ελλάδα είναι θετική. Έτσι καταφέραμε να φτάσουμε στη συμφωνία…».

Τυχαία υπάρχει αυτή η ταύτιση απόψεων των τριών… καμπαλέρος; Δε νομίζουμε! Διότι, ως γνωστόν, τα… μεγάλα πνεύματα συναντώνται!