ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ: Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!

Στην παραδοχή ότι η… πολυπολιτισμική χώρα του είναι άσυλο χιλιάδων τρομοκρατών, προχώρησε ο διευθυντής των σουηδικών μυστικών υπηρεσιών, Άντερς Θόρνμπεργκ.

Κι όπως αποκάλυψε, μετά από την μαζική προσέλευση «προσφύγων» από τις εμπόλεμες ζώνες της Συρίας, του Ιράκ και των άλλων κρατών που χρησιμοποιούν ως βάσεις τους οι οργανώσεις των τζιχαντιστών-αποκεφαλιστών, δηλώνοντας χαρακτηριστικά, ότι «το 2010 υπήρχαν στις λίστες 200 ονόματα, ενώ σήμερα, εφτά χρόνια μετά (2017), τα ονόματα των ύποπτων τρομοκρατών ανέρχονται σε χιλιάδες»!!!

Προσέθεσε επίσης, ότι «είχαμε χωρίσει τους ριζοσπαστικοποιημένους σε περιοχές της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και της Σομαλίας. Πλέον, είναι όλοι μαζί…» κι ότι «τουλάχιστον 300 άτομα από τη Σουηδία έχουν ταξιδέψει στη Συρία και το Ιράκ για να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, από το 2012 και έπειτα».

Στην Ελλάδα των «ανοιχτών συνόρων» τι να γίνεται άραγε; Πόσοι είναι οι «εν υπνώσει» τρομοκράτες; Γιατί αποφεύγει να μας πει ο διευθυντής των μυστικών υπηρεσιών; Φοβάται να μη μας… τρομάξει;