ΚΑΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ! ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ: Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΚΠΕΜΠΕΙ… ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΑ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μέχρι χθες, λέγαμε (χωρίς όμως να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία γι’ αυτό που πραγματικά συμβαίνει…) για την ένοχη σιωπή της νουδούλας στην εμφανή πρόθεση της συγκυβέρνησης να επιτρέψει την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και ακολούθως στην Ε.Ε. με το «προσωρινό» τους όνομα – κατόπιν εντολής του Μεγάλου Σατανά, των λυσσασμένων ανθελλήνων Αμερικανών.

Αλλά, από χθες άλλαξαν τα πράγματα και η νουδούλα πέρασε από την σιωπή στην ανοιχτή ενθάρρυνση για την ευόδωση του αμερικανικού σχεδίου. Έτσι, μετά από συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών του σκοπιανού κρατιδίου ο τομεάρχης Εξωτερικών Κουμουτσάκος, δήλωσε τα εξής:

«Η συζήτησή μας ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και ουσιαστική και σε πολύ καλή ατμόσφαιρα για την πορεία των διμερών σχέσεων και τις προοπτικές τους. Είναι θετικό το γεγονός, ότι από τη νέα κυβέρνηση των Σκοπίων εκπέμπεται ένα μήνυμα μετριοπάθειας, ένα μήνυμα πιο εποικοδομητικό, πιο παραγωγικό από ότι είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν. Αυτό είναι καλό. Είναι καλό για την ατμόσφαιρα των διμερών μας σχέσεων. Για όλα τα ζητήματα που τις απασχολούν».

Συμπέρασμα: η νουδούλα… εκδηλώθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι είναι στο κόλπο! Και πως θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά, εφόσον η νουδούλα είναι μέσα σ’ όλα τα κόλπα της Νέας Τάξης Πραγμάτων;