ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ» ΤΟΞΟΥ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Νέα επώδυνα για το Λαό μας μέτρα ψήφισε μέσα σε κλίμα νοσηρής ευφορίας η μαρξιστομνημονιακή κλίκα Τσίπρα-Καμμένου, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της βουλής χαρακτήριζε ως «επιδοκιμασία της βίας» την αναφορά βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο… δρόσισμα με νερό της κυρίας Δούρου το 2012!

Κατά τραγική της μοίρας ειρωνεία, η δολοφονία ενός 11χρονου ελληνόπουλου από συμμορίες ρομά που δρουν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα στο Μενίδι, δεν προκάλεσε την παραμικρή καταδίκη από μέρους του «δημοκρατικού» τόξου. Είναι άλλωστε αυτό το ίδιο το αντεθνικό Κράτος το οποίο όχι μόνο αρνείται να επιβάλλει το νόμο και την τάξη στην «κοινωνικά ευπαθή» συγκεκριμένη ομάδα, αλλά επιπλέον νομοθετεί προνόμια υπέρ της, διακηρύσσοντας παράλληλα με τυμπανοκρουσίες τη θέλησή του να πατάξει το ρατσισμό και να συμβάλλει παντοιοτρόπως στην ενίσχυση της κοινωνικής τους ενσωμάτωσης!

Στην πραγματικότητα, ο ρατσισμός ζει και βασιλεύει στην «δημοκρατική» Ελλάδα των Μνημονίων. Ζει και βασιλεύει ως πυλώνας ενός Καθεστώτος ανθελληνικού, το οποίο δρα με αδιανόητη μανία κατά των Ελλήνων, αρνούμενο να ενεργήσει τα προβλεπόμενα και νόμιμα προς προστασία των φορολογούμενων πολιτών. Απόδειξη τούτου, η ασυλία της οποίας απολαμβάνουν πέρα από τους βουλευτές του «δημοκρατικού» τόξου, οι γιοι των υπουργών του Σύριζα και οι προστατευόμενοί τους του γνωστού εξουσιαστικού -και όχι αντιεξουσιαστικού- χώρου, οι ρομά και οι λαθρομετανάστες.

Η βουλή, τα Εξάρχεια και οι κατά τόπους καταλήψεις συμμοριτών του Σύριζα, οι καταυλισμοί και συνοικισμοί ρομά καθώς και τα hot spots σε όλη την ελληνική επικράτεια είναι οι χαρακτηριστικές εικόνες της διάθεσης ενός Κράτους-οπερέτα να μετατρέψει την Ελλάδα σε ζούγκλα ανομίας. Κι όμως! Ο κύριος Βούτσης και το «δημοκρατικό» τόξο εγκαλούν την Χρυσή Αυγή για επιδοκιμασία της βίας… του νερού(!), αποδεικνύοντας εκείνο που ενδόμυχα πιστεύει η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού μας: η βουλή πέρα από κοιτίδα ανομίας είναι και το μεγαλύτερο θέατρο σκιών της χώρας, με την επισήμανση ότι οι συμμετέχοντες στις παραστάσεις «δημοκράτες» δεν προσφέρουν γέλιο αλλά πόνο, δυστυχία και εξαθλίωση στους συμπατριώτες μας.

Υπό την αγαστή συνεργασία της ΝΔ και του μορφώματος Καμμένου, οι συμμορίες της αριστεράς (τα ξαδερφάκια Σύριζα και ΚΚΕ) επιχειρούν να κάνουν το άσπρο μαύρο, συνεπικουρούμενοι από τους στρατευμένους μαρξιστές διαμορφωτές της κοινής γνώμης. Φτάνουμε φυσιολογικά συνεπώς, σε σκηνικά απείρου κάλλους με τους αριστερούς να καταδικάζουν μετά βδελυγμίας τη βία του νερού, ενώ την ίδια στιγμή υπογράφουν κείμενο υποστήριξης της τρομοκρατίας και αποδοκιμασίας της δικαιοσύνης, με αφορμή την καταδίκη συντρόφισσας και προστατευόμενής τους για συμμετοχή της σε τρομοκρατική οργάνωση.

Επί της ουσίας, συμβαίνει το εξής εκπληκτικό: οι προστάτες (και σε πλείστες περιπτώσεις γονείς) των αριστερών τρομοκρατών κατηγορούν για βία τη Χρυσή Αυγή, με τη Νέα Δημοκρατία να χειροκροτεί και να επιδοκιμάζει. Αναμενόμενα λοιπόν, κανένα κόμμα δεν καταδίκασε ποτέ τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε βάρος βουλευτών , στελεχών και γραφείων της Χρυσής Αυγής, καθώς εν τοις πράγμασι, η πυραμιδική μορφή μιας εγκληματικής οργάνωσης βρίσκει την απόλυτη και ξεκάθαρη αποτύπωσή της στο αντεθνικό μεταπολιτευτικό Καθεστώς: κυβέρνηση και κόμματα δίνουν στους υφιστάμενούς τους, παρακρατικούς της αριστεράς, την εντολή να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή. Κι αυτό είναι το ένα μέρος της εγκληματικής οργάνωσης, εκείνο που ειδικεύεται στην τρομοκρατία της φυσικής βίας. Διότι υπάρχει και δεύτερο μέρος, το οποίο και δρα παράλληλα και ενισχυτικά προς το πρώτο: είναι τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, τα οποία ασκούν πολιτική τρομοκρατία μέσω των εργολαβικών ρεπορτάζ και άρθρων κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.

Απέναντι σ’ αυτό το Μνημονιακό Καθεστώς και τους παρακρατικούς του μηχανισμούς, τρομοκράτες και «δημοκράτες» δημοσιογράφους, μοναδικό εμπόδιο στέκεται η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό και η λύσσα τους εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, λύσσα η οποία εκδηλώνεται στις περισσότερες περιπτώσεις με τη χρήση αθέμιτων μέσων και αντισυνταγματικών αποφάσεων, με συκοφαντίες, με λάσπη, με αιματηρές επιθέσεις. Εν πάσει περιπτώσει, χάρη στη Χρυσή Αυγή κατεδείχθη σε όλους τους Έλληνες πως το τυραννικό Καθεστώς που εξαθλιώνει τους Έλληνες και ξεπουλά την Πατρίδα, αποτελεί το τελευταίο κομμουνιστικό προτεκτοράτο της Ευρώπης. Η ΝΔ όχι μόνο δεν θέλησε ποτέ να το αντιμετωπίσει, αλλά συνειδητά επέλεξε να ταχθεί στο πλευρό του για να πλήξει τους Έλληνες Εθνικιστές. Με την συμβολή της ΝΔ για παράδειγμα, ο κομμουνιστής Καζάκος των 80 και πλέον ετών, αμείβεται από το Κράτος με περισσότερα από  4.000 ευρώ για να επιτίθεται σκαιότατα στα ελληνόπουλα που μεταναστεύουν αναζητώντας το αυτονόητο δικαίωμά τους στην εργασία, χαρακτηρίζοντάς τους «προδότες».

«Προδότες» χαρακτήριζε το ΚΚΕ και τους προγόνους μας κατά τη διάρκεια και στο διάστημα κατόπιν της γερμανικής κατοχής, αποδεικνύοντας μεγαλειωδώς πως ο χαρακτηρισμός αποδίδεται από τους βολεμένους, κρατικοδίαιτους μπολσεβίκους σε όποιον δεν υποτάσσεται στη σταλινική γραμμή. Κατά περίεργο τρόπο, είναι ίσως η μοναδική φορά κατά την οποία η ΝΔ δεν τοποθετήθηκε δημοσίως για να υπερασπιστεί τους κομμουνιστές και το ΚΚΕ, από τα γεμάτα οργή, απαξίωση και χλεύη μηνύματα του Ελληνικού Λαού κατά της εγκληματικής συμμορίας του Περισσού και του προβεβλημένου στελέχους του.

Συμπερασματικά, εάν ο Λαός μας πραγματικά επιθυμεί να θέσει ένα τέρμα στην επί μισό σχεδόν αιώνα κομμουνιστική Τυραννία της μεταπολίτευσης, εάν πραγματικά επιθυμεί να θέσει ένα τέρμα στην κομμουνιστική ασυδοσία και στα προκλητικά προνόμια της αριστεράς τα οποία χρυσοπληρώνει το σύνολο των Ελλήνων φορολογουμένων, αρκεί να αποφασίσει να τελειώνει με τον κομμουνισμό και το μνημονιακό Καθεστώς του.

Οι κομμουνιστές και οι συνοδοιπόροι και θαυμαστές τους της ΝΔ, δοκιμάστηκαν και κρίθηκαν εξαιρετικά επιζήμιοι και βλαβεροί για την Πατρίδα και το Λαό. Τέλος της ανοχής στους απατεώνες που πλουτίζουν σκορπίζοντας την δυστυχία και την εξαθλίωση στους Έλληνες! Ήρθε η ώρα των Εθνικιστών, ήρθε η ώρα της Χρυσής Αυγής!