ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΚΙΑ, ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»

Εντελώς αθόρυβα, πλάκωσαν στο Ηράκλειο της Κρήτης τα πρώτα «προσφυγάκια», από τις χιλιάδες που θα φιλοξενηθούν «προσωρινά» (τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, μετά θ’ αρχίσουμε να τους… συνηθίζουμε!). Μάλιστα, για να εφησυχάσει η κοινή γνώμη, οι προπομποί ήταν οικογένειες.  

Οι οικογένειες εγκαταστάθηκαν στα σπίτια όπου θα απολαύσουν τις χαρές της δωρεάν φιλοξενίας και στη συνέχεια δόθηκαν πληροφορίες και ειδικοί χάρτες για να γνωρίσουν την περιοχή και να μπορούν να προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται για την –επίσης δωρεάν- διατροφή τους – ας είναι καλά ο… πάμπλουτος ελληνικός λαός που τους την πληρώνει!

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι υπόλοιποι…

(ΥΓ): Και βέβαια, δεν είναι καθόλου τυχαίο που τώρα καλοκαιριάτικα αποφασίστηκε η κάθοδος των «προσφύγων» στο νησί, για να συμπίπτει με την κάθοδο των τουριστών. Προφανώς, κάποιοι νοσηροί εγκέφαλοι θέλουν να καταστρέψουν τον τουρισμό της Μεγαλονήσου, όπως κατέστρεψαν και τον τουρισμό των νησιών του βορειοανατολικού Αιγαίου! Και το ερώτημα είναι το εξής: θα το επιτρέψουν αυτό οι Έλληνες της Κρήτης;