ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το ενδιαφέρον του Τσακαλώτου για τα gay pride και οι «προτεραιότητες» της κυβέρνησης, καθώς είναι πλέον φανερό πως ακολουθούν τις γραμμές τον νεοταξικών εντολοδόχων τους πιστά. Χωρίς να μας προκαλεί εντύπωση βλέπουμε να θυσιάζονται στον βωμό του κέρδους, αξίες όπως η οικογένεια, η θρησκεία, ο γάμος και άλλες πολλές που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τα θεμέλια των κοινωνιών.

Όλοι εμείς που αντιστεκόμαστε σε αυτή την άθλια μεταμόρφωση που προσπαθούν να μας επιβάλουν, γνωρίζουμε τον βρώμικο ρόλο που παίζουν στην διαστρέβλωση των ηθικών αξίων, οι μεγάλες εταιρίες στον τομέα της τεχνολογίας όπως το Facebook, η Google και η Apple με την τελευταία συνεχώς να προκαλεί.

Γνωρίζοντας τις σεξουαλικές προτιμήσεις του ανώμαλου αφεντικού της, δεν προκαλεί εντύπωση η στάση της εταιρίας-τέρας, βλέπουμε πλέον μέρα παρά μέρα να προσπαθούν να προσελκύσουν περισσότερα πρόβατα στο καταναλωτικό τους μαντρί. Έτσι, στην καινούργια διαφημιστική τους καμπάνια απεικονίζουν ένα «μοντέρνο» ζευγάρι, ενός Αφρικανού και μιας λευκής, στο άνετο διαμέρισμα τους να απολαμβάνουν τα καινούργια τους προϊόντα. Το ύποπτο της όλης εικόνας, πέραν του περιθωριακού μηνύματος που στέλνουν στους θεατές, είναι πως δεν υπάρχουν παιδιά στον χώρο, όπως συνηθίζουν με άλλες διαφημίσεις τους και ο λόγος είναι πως μάλλον… μπερδεύτηκαν, τα σαΐνια τους τμήματος μάρκετινγκ με το τι χρώμα να τα απεικονίσουν… λευκά ή μαύρα.

Βλέποντας την παρακμή και την ανωμαλία να εξαπλώνετε σαν ιός στον κόσμο που ονειρεύονται να διαμορφώσουν οι Σιωνιστές και τα τσιράκια τους, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές ζούμε με την ελπίδα πως οι αγώνες και τα πιστεύω μας, με πρώτο πάντα τον Αρχηγό μας, θα δώσουν ένα τέλος στην ηθική σήψη που μαστίζει την Ελληνική κοινωνία και πνίγει το έθνος που έδωσε αξία στην ανθρωπότητα.

Ίων

Πηγή: prwthentekatou.blogspot.gr