ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΒΟΥΤΣΗΣ: Η… ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΙΣΙΝΣΚΙ

Ο φοβερός και τρομερός Αντρέι Βισίνσκι, ήταν ο γενικός εισαγγελέας του Στάλιν, κατά τις περιβόητες «Δίκες της Μόσχας», την περίοδο 1936-1937, μοιράζοντας θανατικές καταδίκες σε όλους τους κατηγορουμένους που πέρασαν από μπροστά του.

Την… δόξα του φαίνεται πως ζήλεψε ένας εν Ελλάδι ομοϊδεάτης του, ο Βούτσης!  

Ως γνωστόν, η –κατ’ ευφημισμόν- ονομαζόμενη «Επιτροπή Δεοντολογίας» της βουλής, συνεδρίασε για το επεισόδιο Κασιδιάρη –Δένδια και -εκτός των άλλων- αποφάσισε αυθαιρέτως και προκαταλαμβάνοντας την απόφαση της δικαιοσύνης στην Μεγάλη Δίκη (σταλινικού τύπου…) της Χρυσής Αυγής, να αποκλείσει την συμμετοχή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στις κοινοβουλευτικές αντιπροσωπείες που εκπροσωπούν τη βουλή σε διεθνείς οργανισμούς, μέχρι που να εκδοθεί δικαστική απόφαση. Την σχετική εισήγηση έκανε ο… αυτόκλητος εισαγγελέας Βούτσης-Βισίνσκι, με το αιτιολογικό ότι η Χρυσή Αυγή… εκθέτει την χώρα μας διεθνώς.

(ΥΓ): Βεβαίως, ο Βισίνσκι είχε ένα «κουσούρι» από το παρελθόν, μιας και ήταν αυτός που ως δικαστικός υπέγραψε το ένταλμα σύλληψης του Λένιν, που είχε εκδώσει η κυβέρνηση Κερένσκι το 1917. Λέτε να έχει κάνα «κουσούρι» από το παρελθόν και ο Βούτσης;