ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΕΝΑ 8ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ «ΕΥΠΑΘΩΝ» ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ

Σαν να μην έφτανε ο φόνος του μικρού Μάριου στο Μενίδι, ένα νέο επεισόδιο με ανταλλαγή πυροβολισμών –αυτή τη φορά μεταξύ «ευπαθών»- έγινε στην περιοχή του Πυρίου Θηβών Βοιωτίας.

Τελικά, μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας, προσήχθησαν συνολικά τριάντα δύο (32) άτομα και συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στην συμπλοκή, έξι «ευπαθείς», ηλικίας 23, 38, 33, 41, 39 και 31 ετών, εκ των οποίων οι πέντε έφεραν ελαφρά τραύματα από σκάγια κυνηγετικών όπλων, ενώ αναζητούνται για να συλληφθούν κι άλλοι δύο, οι οποίοι επίσης συμμετείχαν στη συμπλοκή. Επίσης, κατά τη συμπλοκή τραυματίστηκε από σκάγια στο μάτι ένα οκτάχρονο αγόρι που κατοικεί εντός του Οικισμού, το οποίο διακομίσθηκε για νοσηλεία σε Νοσοκομείο των Αθηνών.

Κατά τη διάρκεια των ευρείας κλίμακας ερευνών, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κοντά στον οικισμό και πέριξ των κατοικιών των συλληφθέντων, συνολικά πέντε (5) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατασχέθηκαν και όπως διαπιστώθηκε ήταν κλεμμένα.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!