Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΕΡΓΟΛΑΒΩΝ!

 

Μόνο το αποκορύφωμα της αριστερής αθλιότητας, υποκρισίας και κουτοπονηριάς μπορεί να αποτελεί η δήλωση του βουλευτή Καβάλα του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μορφίδη, για τα 38 νέα διόδια που προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση.

Χθες το πρωί σε τηλεοπτικό μέσο ο βουλευτής τους ΣΥΡΙΖΑ ουσιαστικά μας είπε ότι τα διόδια μπήκανε για να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και για να εξασφαλιστούν τα  7,5 δις ευρώ της δόσης. Αμέσως μετά πρόσθεσε ότι όταν η κυβέρνηση πάρει τα λεφτά τότε τα διόδια θα ξηλωθούν για να ισχύσει το αναλογικό σύστημα χρέωσης. Και αν αυτό δεν ικανοποιεί τους ψηφοφόρους της αριστερής κυβέρνησης, υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση του κινήματος «Δεν πληρώνω» το οποίο είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν. Έτσι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρότεινε μέχρι να τα ξηλώσουμε μπορούμε να φτιάξουμε ένα τοπικό κίνημα «Δεν πληρώνω», στο οποίο θα συμμετέχει και ο ίδιος και με αυτόν τον τρόπο λύνονται όλα τα προβλήματα.

Η Χρυσή Αυγή καταγγέλλει την πολιτική της δήθεν αριστεράς που από την μία περνάει τα πιο σκληρά μέτρα που έχει περάσει μνημονιακή κυβέρνηση μέχρι σήμερα και από την άλλη επικαλείται τις δήθεν αριστερές ευαισθησίες της για να καλύψει τον απάνθρωπο χαρακτήρα της πολιτικής της. Η κυβέρνηση στο παρελθόν απέδειξε ότι όλες οι υποσχέσεις της σχετικά με τα διόδια ήταν μόνο προεκλογικά πυροτεχνήματα και αυτό θα επιβεβαιωθεί για ακόμη μια φορά με τα 38 νέα διόδια της Εγνατίας οδού.

xamak