ΝΕΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ… ΠΛΑΤΕΙΑ «ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ» ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ»

Νέα ανθελληνική πρόκληση των Σκιπιταραίων της «Μεγάλης Αλβανίας», κατά του… περίγελου του κόσμου – όπως κατήντησαν την Ελλάδα μας οι Τσιπροκαμμένοι!

Ο δήμαρχος των Τιράνων, που ανήκει στο κόμμα του λυσσασμένου ανθέλληνα πρωθυπουργού Ράμα, προχώρησε στην ανάπλαση της κεντρικής πλατείας της αλβανικής πρωτεύουσας, ετοιμάζοντας μάλιστα εγκαίνια, τα οποία αναμένεται να εξελιχθούν σε προεκλογική φιέστα του σοσιαλιστικού κόμματος – «αδελφού» κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως, λοιπόν, ανακοινώθηκε στην πλατεία αυτή της «Μεγάλης Αλβανίας» τοποθετήθηκε μία πέτρα από κάθε σημείο των Αλβανικών εδαφών, μεταξύ των άλλων και από τους Φιλιάτες, καθώς για αυτούς αποτελεί «τμήμα της σκλαβωμένης Τσαμουριάς»!!!

Μάλιστα, ο επικεφαλής του κόμματος των Τσάμηδων Σφετίμ Ιντρίζι έσπευσε να δηλώσει ότι η Τσαμουριά είναι κομμάτι της Αλβανίας, το οποίο έχει καταληφθεί δια της βίας από την Ελλάδα: «Αποτελεί μεγάλη έκπληξη που η Ελλάδα έχει το στόμα να παραπονιέται, γνωρίζοντας ότι όχι μόνο έχει καταβροχθίσει αλβανικά εδάφη και αρνείται τα δικαιώματα των εθνικών μειονοτήτων, αλλά συνεχώς τροφοδοτεί άλλες αξιώσεις στο αλβανικό έδαφος. Αρκεί να δούμε τα ονόματα των πόλεων της Δημοκρατίας της Αλβανίας, που είναι σκαλισμένα στο τοίχο του Κοινοβουλίου, στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, για να καταλάβουμε ότι η σοβινιστική όρεξη της Μεγάλης Ιδέας εξακολουθεί να είναι ζωντανή στην ελληνική πολιτική. Η επιστροφή της «Τσαμουριάς» [Θεσπρωτίας] στους Αλβανούς είναι μόνο θέμα χρόνου».

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και ο αναπληρωτής δήμαρχος των Τιράνων, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε επιβεβαίωσε πλήρως ότι στην πλατεία έχουν τοποθετηθεί και πέτρες από τους Φιλιάτες για λόγους… συμβολικούς: «Αυτή είναι η πλατεία όλων των Αλβανών, όπου και αν βρίσκονται και όλες οι ομάδες των Αλβανών εκπροσωπούνται σε αυτό το τετράγωνο. Είναι το τετράγωνό μας και έχουμε κρίνει ότι αυτό είναι σωστό. Φυσικά υπάρχουν λίθοι από την «Τσαμουριά», υπάρχει ένας λίθος από τις Φιλιάτες»!

Τι απάντησαν οι Τσιπροκαμμένοι; Μα καλά, αστειεύεστε; Δε βγάζουν άχνα!