Ο… ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΧΩΡΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΠΟΥ ΟΜΩΣ… ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΘΕΙ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ως είθισται, η Χρυσή Αυγή ζητάει –όπως έχει κάθε δικαίωμα ως νόμιμο πολιτικό κόμμα- διαφόρους δημοσίους χώρους για την πραγματοποίηση πολιτικών εκδηλώσεων και ο ανεκδιήγητος εξ’ Αμερικής… δημοκράταρος Καμίνης αρνείται να τους παραχωρήσει, λες και πρόκειται για τ’ αμπέλια του πατέρα του.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έγινε το… αντίθετο! Δηλαδή, η Χρυσή Αυγή δεν ζήτησε κανέναν χώρο από τον δήμο Αθηναίων (δηλαδή τον Καμίνη…), αλλά αυτός… αρνήθηκε ωσάν να του είχε ζητηθεί!

Το -ανύπαρκτο!- θέμα παραχώρησης χώρου, που θυμίζει εντόνως Δον Κιχώτη να εφορμά κατά… ανεμόμυλων, έφεραν στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη των μνημονιόδουλων μερκελογλυφτών του ΣΥΡΙΖΑ και των κολαούζων της αμερικανικής πρεσβείας (ΑΝΤΑΡCIA), με τον εμφανώς… ζαλισμένο (προφανώς εξ’ αιτίας της καταγέλαστης κατάθεσής του στην Μεγάλη Δίκη…) Καμίνη να απαντά ως εξής: «Δεν υπάρχει περίπτωση να παραχωρηθεί στη Χρυσή Αυγή το πάρκο της πρώην Χωροφυλακής για εκδήλωσή της».

Πέραν του γελοίου του πράγματος, έχει ο καιρός γυρίσματα!

(ΥΓ): Και μόνο το γεγονός ότι ασχολούνται με ανύπαρκτα αιτήματα της Χρυσής Αυγής και μάλιστα… απαντούν επ’ αυτών, ένα πράγμα δείχνει: ότι πάμε καλά και τους έχει πιάσει πανικός και ταραχή! Αλλά, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον, δημοκράταροι!