ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ: ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί για τα μάτια του κόσμου οι μοναρχίες του Κόλπου να «έδειξαν» ως κράτος-τρομοκράτη το Κατάρ, αλλά κι αυτοί δεν πάνε πίσω!

Έτσι, πριν την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Σαουδικής Αραβίας – Αυστραλία, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και με τη σύμφωνη γνώμη της Ασιατικής Ομοσπονδίας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης του Λονδίνου, με τους Σαουδάραβες να αρνούνται να τιμήσουν την μνήμη των θυμάτων!

Και την ώρα του ενός λεπτού σιγής, οι Σαουδάραβες επέλεξαν να πάρουν τις θέσεις τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσοι ποδοσφαιριστές τους ήταν στον πάγκο παρέμειναν καθισμένοι!

Αυτή η εικόνα εξόργισε τους οπαδούς στην κερκίδα, αλλά και όσους έβλεπαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, ενώ εκπρόσωπος της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας αποκάλυψε πως «οι Σαουδάραβες είχαν ενημερώσει από πριν πως δεν θα συμμετάσχουν, καθώς δεν συνάδει με την κουλτούρα τους».

Ωστόσο άλλες πηγές ανέφεραν πως η Αυστραλιανή Ομοσπονδία όταν κατέθεσε το αίτημα της στην Ασιατική Ομοσπονδία, πήρε το ok με την Σαουδική Αραβία να τονίζει πως οι παίκτες της σεβόμενοι την συγκεκριμένη διαδικασία θα αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο και θα επιστρέψουν για την έναρξη του αγώνα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με τους παίκτες να παίρνουν θέσεις… μάχης και πλέον ο κόσμος ζητά την παραδειγματική τους τιμωρία…