ΤΟ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΜΟΚ» ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΒΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ-ΘΩΜΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Επίθεση εναντίον του εκπροσώπου του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών, Σαμσιντίν Ιντρίτσου (από την Γκάνα), έκανε σε επιτροπή της βουλής ο… σκληρός βολευτής του πανοκαμμενικού μορφώματος Κατσίκης, επειδή τόλμησε να πει πως οι αλλοδαποί δεν έχουν πάντα δίκαιη αντιμετώπιση από τις ελληνικές δικαστικές αρχές, δίνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την αθώωση των εκμεταλλευτών της Μανωλάδας.

Μάλιστα, ο… σκληρός «Ελληναράς» ζητωπατριώτης εγκάλεσε την συριζαία πρόεδρο της Επιτροπής, Αφροδίτη Σταμπουλή, επειδή ευχαρίστησε τον Ιντρίτσου για την τοποθέτησή του: «Τι τον ευχαριστείτε; Που έρχεται εδώ και βρίζει τους Έλληνες;».

Λίγο αργότερα δε, έφυγε οργισμένος από την αίθουσα, φωνάζοντας «ντροπή σας που καλείτε εδώ όλους αυτούς που βρίζουν τους Έλληνες».

Και βέβαια, δεν έπαιζε θέατρο –αυτή τη φορά τουλάχιστον- ο ζητωπατριώτης του Καμμένου, αλλά αγανάκτησε γνησίως για την «θρασύτητα» του Γκανέζου! Βλέπετε, οι αστούληδες ζητωπατριώτες που ψηφίζουν Καμμένους, Μητσοτάκηδες και λοιπούς «πολιτικά ορθούς», τους θέλουν τους αλλοδαπούς στην Ελλάδα, αλλά για να τους εκμεταλλεύονται αγρίως και να τα κονομάνε χοντρά, καθώς επίσης και για να τονώνουν την αυτοπεποίθησή τους – π.χ. «από δω ο Αλβανός μου». Ωστόσο, αλίμονο στους σκλάβους αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν και να ζητήσουν ανθρώπινη μεταχείριση. Εκεί οι ζητωπατριώτες εξεγείρονται και πιάνουν το… μαστίγιο, δήθεν ότι τους έθιξαν την… πατρίδα!

Ιδού η διαφορά μας, με τους «αγανακτισμένους» ζητωπατριώτες εκμεταλλευτές και τους πολιτικούς εκπροσώπους τους!    

Διότι, εμείς πιστεύουμε πως –απ’ όπου κι αν προέρχονται- άνθρωποι είναι κι αυτοί, να ζήσουν και να ευτυχίσουν, αλλά ο καθένας στην πατρίδα του!