ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ;

 

Γράφει ο Αντίοχος

Νέα επίθεση –με χτυπήματα για την αναπηρία του, που φτάνουν στα όρια της παλιανθρωπιάς- δέχτηκε ο (αντιπαθέστατος βεβαίως – αλλά έτερον εκάτερον…) χερ Σόιμπλε, από την «προοδευτική» καλλιτέχνιδα Αφροδίτη Μάνου, κάτοικο Νέου Ψυχικού – για να μην ξεχνιόμαστε.

Και δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως, που ο εξ’ όψεως αντιπαθέστατος συγκεντρώνει στο πρόσωπό του την μήνι –ιδίως- των «προοδευτικών», που… ξεσπαθώνουν προσωπικά εναντίον του – λες κι εδώ είναι θέμα προσώπων κι όχι συγκεκριμένων τοκογλυφικών πολιτικών. Κι όλες αυτές οι επιθέσεις εντείνονται όταν επίκειται εθνική ξεφτίλα – όπως καλή ώρα αυτή που’ ρχεται για το χρέος. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Αυτό που θέλουν να περάσουν τα τσιπροειδή και καμμενοειδή, είναι ότι για τα δεινά της Ελλάδος δεν ευθύνονται οι –ψοφοδεξιοί κι αριστεροί- κλεφταράδες που ρήμαξαν τα δημόσια ταμεία, ούτε αυτοί που έριξαν την Πατρίδα στα νύχια των διεθνών τοκογλύφων, ούτε αυτοί που υπόγραψαν τα Μνημόνια που τους υπεδείκνυε ο κάθε Σόιμπλε… Και πως οι Τσιπροκαμμένοι κάνουν… εθνική –και… ηρωική!- διαπραγμάτευση για να πετύχουν το καλύτερο, αλλά βρίσκουν πάντα μπροστά τους αυτόν τον «δαίμονα» κι όλο… χάνουν – αλλά και τι να κάνουν, αφού τάχα «δεν υπάρχει άλλος δρόμος»;

Μην τσιμπάτε! Ο Σόιμπλε –και ο κάθε Σόιμπλε- υπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και οι ντόπιοι γραικύλοι ομοίως! Κι όλοι μαζί είναι συνυπεύθυνοι της δυστυχίας μας! Ας μην παριστάνουν, λοιπόν, τους αθώους του αίματος οι «δικοί μας» εκτελεστές των απαιτήσεων των διεθνών τοκογλύφων, ρίχνοντας πάντα όλες τις ευθύνες στους άλλους!

(ΥΓ): Και βέβαια, κερδισμένος από την όλη κατάσταση είναι ο… Σόιμπλε, διότι, αφενός μεν γίνεται συμπαθής στο κοινό της χώρας του από τις κομπλεξικές επιθέσεις για την αναπηρία του, και αφετέρου εμφανίζεται στους δικούς του ως… «Κέρβερος», που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της χώρας και του λαού του. Κι έρχονται και εκλογές στην Γερμανία… Ρε μήπως τελικά είναι… συνεννοημένοι και το’ να χέρι νίβει τ’ άλλο;