ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ -ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ!- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ 10ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ;

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει 54χρονος Πακιστανός, που κατηγορείται για βιασμό αλλά και αποπλάνηση παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη του.

Η υπόθεση παραπέμφθηκε σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω και τα γεγονότα εκτυλίχθηκαν τον Απρίλιο του 2014, οπότε και ο 54χρονος αλλοδαπός προσέγγισε το 10χρονο τότε κορίτσι και με τη πρόφαση ότι θα του έδινε μπισκότα, την έπεισε να πάει σπίτι του, όπου την μετέφερε στο υπνοδωμάτιο του και την βίασε.

Μέχρις εδώ τίποτα περίεργο. Αλλά έχει και συνέχεια η είδηση… Ξέρετε που βρισκόταν ο δράστης από τότε που διέπραξε το φοβερό κακούργημα εις βάρος του 10χρονου παιδιού μέχρι τώρα που δικάζεται (στις 12 Ιουνίου, στο Μικτό Ορκωτό της Ρόδου); Κυκλοφορούσε ανάμεσά μας –και ανάμεσα στα παιδιά μας!- καθότι μετά την άσκηση της εις βάρος του ποινικής δίωξης, προσήχθη, απολογήθηκε και στη συνέχεια -με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- αφέθηκε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (!!!), με δήθεν… περιοριστικούς όρους (της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης οποιασδήποτε επικοινωνίας με την ανήλικη και τους οικείους της).

Άραγε, σε ποια άλλη χώρα της γης ολόκληρης μπορεί να συμβεί κάτι παρόμοιο;