ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ: 24 ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ!

Καθημερινή συνήθεια έγιναν πλέον για τους Τουρκαλάδες οι παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου. Βέβαια, πάντα γίνονταν τέτοιες παραβιάσεις, αλλά ποτέ με τέτοια συχνότητα. Προφανώς, οι Τουρκαλάδες επέλεξαν να απαντούν καθημερινά με πράξεις στα κούφια λόγια και τους γελοίους λεονταρισμούς του… φουστανελά Καμμένου!  

Χθες, λοιπόν, η τουρκική αεροπορία έδρασε στην περιοχή του βορειοανατολικού Αιγαίου, με δέκα πάνοπλα μαχητικά F-16 σε τέσσερεις σχηματισμούς που προέβησαν σε επτά παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου ενώ ένα αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας /ηλεκτρονικού πολέμου CN-235 έκανε άλλες 14 παραβιάσεις του ελληνικού FIR. Επιπροσθέτως, ένα ελικόπτερο παραβίασε τρείς φορές τον ελληνικό εναέριο χώρο.

Κι εκτός από τις συνολικά 24 παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, έγιναν και εννέα παραβάσεις Κανόνων Εναερίου Κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα που συνέβαινε αυτός ο νέος εθνικός εξευτελισμός, τα (διορισμένα στο υπουργείο Αμύνης…) παπαγαλάκια του Καμμένου, έκαναν λόγο για… «εγκεφαλικά στον Ερντογάν», επειδή ο μπούλης Πανούλης πήγε σε μια άσκηση και πέρασε με το ελικόπτερο πάνω από την νησίδα Ζουράφα, την οποία αμφισβητούν οι Τουρκαλάδες. Ήρωας, ήρωας! Ας… παρασημοφορήσει τον εαυτό του!