ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Όλες τις δουλειές κάνουν οι πακιστανοί στην χώρα μας για να επιβιώσουν, από απαγωγές και εμπόριο ναρκωτικών, μέχρι και σωματεμπόριο. Η τελευταία «επιχειρηματική» τους δραστηριότητα που αποκαλύφθηκε είναι η παράνομη διακίνηση «μεταναστών» στην χώρα μας.   

Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 31 και 26 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας πέντε παράνομους μετανάστες, υπηκόους Πακιστάν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, στην ενδοχώρα, πέντε μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Καβάλας, οι παραπάνω αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στον 31χρονο οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, προκειμένου να το ακινητοποιήσει, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια το όχημα εξήλθε από την Εγνατία Οδό και κινήθηκε στην Επαρχιακή Οδό Ξάνθης – Αβδήρων, όπου ο 31χρονος οδηγός το ακινητοποίησε και μαζί με τον 26χρονο συνοδηγό, τράπηκαν πεζή σε φυγή, κινούμενοι σε παρακείμενη αγροτική περιοχή, πλην όμως εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι οι δύο διακινητές, μετέφεραν με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες.

Να τους χαίρονται οι «αντιρατσιστές» προστάτες τους!