ΠΑΝΟΥΛΗ ΕΛΑ ΜΕ ΤΗ… ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ! ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ: 41 ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ!

Κάποτε, όταν έρχονταν κατά εκατοντάδες και μετά κατά χιλιάδες τα «προσφυγάκια», είχαμε καθιερώσει μια στήλη με τίτλο «Ημερήσιο Δελτίο Λαθρομετανάστευσης», όπου κάθε μέρα καταγράφαμε τις αφίξεις της προηγουμένης…

Τώρα, η κίνηση των «προσφύγων» έχει περιοριστεί (φταίει κι ο κακός μας ο καιρός…) και επιφυλασσόμαστε για αργότερα με το «Ημερήσιο Δελτίο».

Ωστόσο, οι δεκάδες καθημερινές παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου από τους Τουρκαλάδες (παρά τους φραστικούς λεονταρισμούς του… φουστανελά Καμμένου), μας υποχρεώνουν ν’ αρχίσουμε να αναρτούμε… «Ημερήσιο Δελτίο Παραβιάσεων»!  

Έτσι, σε συνολικά 41 παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν χθες Δευτέρα -και ανήμερα της επετείου της Άλωσης της Πόλης- τουρκικά αεροσκάφη.

Τα τέσσερα τουρκικά αεροπλάνα εισχώρησαν στον ελληνικό εναέριο χώρο στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Τα τουρκικά αεροσκάφη -δύο F-16 τα οποία πετούσαν σε σχηματισμό, ένα κατασκοπευτικό CN-235 και ένα ελικόπτερο- προέβησαν επίσης σε τρεις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Τα δύο τουρκικά F-16 ήταν οπλισμένα.

Εθνικά υπερήφανε Πανούλη έλα με τη… φουστανέλα!