Ο ΠΟΛΑΚΗΣ, ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Με την Δικαιοσύνη (λες και είναι ακόμα στην αντιπολίτευση…) τα έβαλε ο γνωστός για το ύφος και το ήθος του (να τον χαίρονται οι… διανοούμενοι της αριστεράς – εδώ γελάνε!!!) υπουργός Υγείας Πολάκης, κατηγορώντας τους εκπροσώπους της ότι αντέδρασαν επιλεκτικά στην υπόθεση της δήλωσης του ειδικού γραμματέα της ΕΣΗΕΑ Γιώργου Φιλιππάκη, πως δεν θα τον ενοχλούσε αν έσκαγε βόμβα και στα πόδια του Στουρνάρα, ενώ δεν αντιδρούν σε άλλες περιπτώσεις.

Μέσα στις οποίες, ο «σαμπάνια-χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη» υπουργός-γιδοβοσκός συμπεριέλαβε και δήθεν «καλέσματα σε βιαιοπραγίες» χρυσαυγιτών, μέσω Facebook. Ιδού (η ορθογραφία μεταφέρεται ως έχει στο κατεβατό του – άξιος κολλητός του Καμμένου…):  

«Γεια σου ανεξάρτητη δικαιοσύνη με τα αντανακλαστικά σου !!!!! Ο Τζήμερος καλεί σε πραξικόπημα μέσω φβ ,Χρυσαυγίτες και λοιποί καλούν σε ανοικτές βιαιοπραγίες κατα προσφύγων -μεταναστών μέσω φβ και κινητοποιεισαι επειδή ο Στουρνάρας έκανε μήνυση σε κάποιον…».

Μόνο που οι χρυσαυγίτες απαγορεύονται δια ροπάλου στο Facebook και οι λογαριασμοί τους κατεβαίνουν μέχρι που να πεις… κίμινο, και μην παριστάνεις πως το αγνοείς, γιδοβοσκέ Πολάκη!

(ΥΓ): Άει σαλάγατα!