ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΑ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Αντίοχος

 

Αβέρτα συντροφικά μαχαιρώματα πέφτουν τις τελευταίες ώρες στον χώρο της άκρας αριστεράς! Την αρχή έκανε με ανάρτησή του στο Facebook ο συνταξιούχος δημοσιογράφος και νυν ειδικός γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γ. Φιλιππάκης, ο οποίος αφού εμμέσως πλην σαφώς (από τα συμφραζόμενα…) επικρότησε το τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Παπαδήμου και στοχοποίησε τον Στουρνάρα, καταλήγοντας ως εξής: «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».

Αλλά, ο Φιλιππάκης (που είναι μυστήριο τραίνο – πολύ παλαιότερα ήταν δημοσιογράφος του «Ριζοσπάστη», τον έδιωξαν και έκτοτε έχει κάνει πολλές και διάφορες διαδρομές…) τα τελευταία χρόνια ξαναμαζεύτηκε στο ΚΚΕ, του οποίου μάλιστα ήταν και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του 2012.

Το ΚΚΕ, λοιπόν, ευρισκόμενο σε πολύ δύσκολη θέση (καθότι και ο αρχιτραπεζίτης Στουρνάρας είναι «δικό του παιδί» – γέννημα-θρέμμα της ΚΝΕ και γιός υψηλόβαθμου στελέχους του ΚΚΕ και κατοχικού γραμματέα Φθιώτιδας του ΕΑΜ)εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αποδοκιμάζει τον Φιλιππάκη και –εμμέσως πλην σαφώς- τον χαρακτηρίζει προβοκάτορα:

«Όσοι προσπαθούν άμεσα ή έμμεσα να συνδέσουν την καταδικαστέα τρομοκρατική επίθεση σε βάρος του Λ. Παπαδήμου, με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση, την αντίσταση και τους αγώνες του λαού, το μόνο που κάνουν είναι να επιβεβαιώνουν ποιος είναι ο πραγματικός στόχος αυτών των προβοκατόρικων επιθέσεων».

Τα συμπεράσματα δικά σας!