ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά του Παπαδήμου και την μεταφορά του στον «Ευαγγελισμό», κυκλοφόρησε σε κάποια ηλεκτρονικά ΜΜΕ η είδηση ότι προκλήθηκε χάος στο νοσοκομείο, εξαιτίας της μεταφοράς αυτού και των τραυματισμένων συνοδών του.

Την είδηση (με ή χωρίς εισαγωγικά…) εκμεταλλεύτηκαν τα κομματόσκυλα της ΠΟΕΔΗΝ (ανήκοντα στην κλεφτοπασοκαρία και τις «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις»…), οι οποίοι εξέδωσαν μια καταγέλαστη ανακοίνωση, επιρρίπτοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που επικράτησε στο νοσοκομείο στον…. Αρχηγό της Χρυσής Αυγής και την συνοδεία του, λόγω επίσκεψής του στο νοσοκομείο για θέμα υγείας συγγενικού του προσώπου!

Βεβαίως, η επίσκεψη του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στον «Ευαγγελισμό» έγινε ώρες πριν μεταφερθεί εκεί ο Παπαδήμος, αλλά αυτό δεν έχει καμμιά σημασία για την προπαγάνδα των κομματόσκυλων.

Ποια ήταν η «ενόχληση των ασθενών» και η «παρεμπόδιση του προσωπικού να κάνει τη δουλειά του», που «καταγγέλλουν» τα θρασίμια; Το γεγονός, ότι σχεδόν όλοι (εκτός από τα βαμμένα κομματόσκυλα…) όσοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον «Ευαγγελισμό» (ασθενείς, συγγενείς τους, γιατροί και νοσηλευτές) μόλις διαπίστωσαν την παρουσία του Ν. Μιχαλολιάκου έσπευσαν να τον χαιρετήσουν εγκαρδίως, να φωτογραφηθούν μαζί του και να του δηλώσουν την πίστη τους στον εθνικό αγώνα της Χρυσής Αυγής! Κι ήταν τόσοι πολλοί, που έκαναν τους παλαιοκομματικούς εγκάθετους να λυσσάξουν από το κακό τους!

Ξυδάκι!