Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά το παραμύθι περί χείρας βοηθείας της Χρυσής Αυγής στον… ΣΥΡΙΖΑ (!!!), λόγω του γνωστού επεισοδίου με τον Δένδια, ο πονηρούλης Κούλης Νουδούλης γύρισε τον χρόνο πίσω κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συμμάχησε με την… Χρυσή Αυγή «για να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Και βέβαια, πρόκειται για γραμμή Βοριδομπουμπούκων, οι οποίοι παρότι φάγανε τα μούτρα τους στην περίπτωση του εκλογικού νόμου (τον οποίο δήθεν θα ψήφιζε η Χρυσή Αυγή…), μυαλό δεν έβαλαν και συνεχίζουν τα ίδια!

Όμως, ας γυρίσουμε πίσω στα τέλη του 2014 να δούμε αν όντως υπήρξε κάποια «συμμαχία» Χρυσής Αυγής-ΣΥΡΙΖΑ. Τότε που ο Κούλης, προειδοποιούσε ότι σε περίπτωση που η Χρυσή Αυγή στηρίξει την υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα υπερψηφίζοντάς την (δεν υπήρξε ποτέ τέτοια περίπτωση, αλλά…) ο ίδιος και άλλα στελέχη της νουδούλας, με τις ίδιες μ’ αυτόν… δημοκρατικές ευαισθησίες, θα ψηφίσουν «παρών». Ας θυμηθούμε εκείνες τις δηλώσεις του:

«Θα υπάρχουν βουλευτές της ΝΔ οι οποίοι δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο σε περίπτωση που διαφανεί ότι η Χρυσή Αυγή πει «ναι». Κι αν χρειάζεται και εμού συμπεριλαμβανομένου. Εγώ αρνούμαι να συμπράξω σε εκλογή Προέδρου με τη Χρυσή Αυγή. Δεν πρόκειται να συμπράξω με τη δική μου ψήφο στη νομιμοποίηση της Χρυσής Αυγής μέσα από την προεδρική εκλογή. Θα πω «παρών» και δεν θα το κάνω μόνο εγώ».

Όπως βλέπετε, ο Κούλης ήταν αυτός που είχε συμμαχήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ «για να σύρει τη χώρα σε πρόωρες εκλογές», υπονομεύοντας κάθε περίπτωση –έστω και θεωρητική!- να πάρει ο Δήμας τις ψήφους που του ήταν απαραίτητες για να εκλεγεί πρόεδρος! Κι όχι άδολα, αλλά βάσει σχεδίου. Για να χάσει η νουδούλα, να φύγει ο ηττημένος Σαμαράς και να γίνει ο ίδιος «χαλίφης στη θέση του χαλίφη». Όπως κι έγινε!