ΠΑΛΙ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΟΙ»: ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ

Γράφει ο Αντίοχος

Εμπαθέστατο άρθρο γράφτηκε στα «Παραπολιτικά» (προφανώς από κάποιον θαυμαστή του Δένδια…), υπό τον τίτλο «Τα μαύρα στοιχεία του νεοναζί πυρήνα». Το οποίο, αφού αρχίζει με Λεπέν και Γαλλία, παρατηρώντας ότι «ο πυρήνας του Εθνικού Μετώπου δεν είναι γενικώς ακροδεξιός. Είναι καθαρά φασιστοειδής, ρατσιστικός στο έπακρο, ξενόφοβος και φιλικός προς τη βία και στεγάζει, πέραν άλλων «µαύρων» στοιχείων, και νοσταλγούς των Γάλλων χιτλερικών του Βισί και της πιο «άγριας» γαλλικής αποικιοκρατίας…», καταλήγει με δριμύτατες παρατηρήσεις προς το εγχώριο πολιτικό κατεστημένο, για τον «πολιτικά πρωτοβάθμιο» και «αφελή» τρόπο αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής, διότι οι Έλληνες εθνικιστές «αντιμετωπίζονται σαν ένα περιορισμένου μέλλοντος ακραίο, λούµπεν νεοναζιστικό μόρφωμα, που διαθέτει μια εκλογική βάση αποτελούμενη πρώτιστα από «παραπλανημένους» δεξιούς πολίτες που ψήφισαν Χ.Α. απογοητευμένοι από τη συντηρητική Ν.∆., η οποία δεν μπόρεσε να τους «κρατήσει» στο δεξιό άκρο της. Άρα είναι και σήμερα κατά κάποιον τρόπο «διεκδικήσιμοι» από τη Ν.∆., ακόμη και από ακραίους λαϊκιστές της Αριστεράς…».

Σύμφωνα δε με τον… δημοκράταρο που το υπογράφει, το κατεστημένο πρέπει να ανησυχεί, διότι «το ποσοστό των «παραπλανηµένων» που τους χειροκροτούν δεν λέει να πέσει – αντιθέτως, δείχνει τάση ανοδική». Σ’ αυτό το τελευταίο, δε μπορούμε παρά να συμφωνήσουμε απολύτως μαζί του!