ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ!  

 

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Μια ακόμα ελληνική σημαία, αυτή τη φορά στο χωριό Κρανιά του Δελβίνου, κατέβασαν κι έκαψαν μεγαλοαλβανοί κατσαπλιάδες του «Κινήματος για την Ενωμένη Αλβανία» -παρακρατικά σκυλιά, που δρουν με πρότυπο τους Γκρίζους Λύκους της Τουρκιάς.

Ιδού τι έγραψαν σχετικά στη σελίδα τους:

«Η σημαία είχε αναρτηθεί πριν από μία   εβδομάδα από εκπροσώπους εξτρεμιστικών-τρομοκρατικών οργανώσεων, όπως η Χρυσή Αυγή, ΣΒΕΦΑ, ΠΑΣΥΒΑ και ΕΣ1914, στην οποία συμμετείχε ο ποιητής και συγγραφέας που καταδικάσθηκε το 1994 για τρομοκρατία, Βαγγέλης Παπακίτσος, επίσης στην εκδήλωση των εξτρεμιστών φασιστών Ελλήνων αναρτήθηκε η σημαία της προσάρτησης της νότιας Αλβανίας.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έδρασε και θα δράσει ενάντια σε κάθε πρόκληση και σε κάθε στιγμή και δεν θα επιτρέψει στους σοβινιστές γείτονές μας να θίξουν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της Δημοκρατίας της Αλβανίας.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε πλήρη αμοιβαιότητα προς όλους τους εχθρούς του αλβανικού έθνους.

Το Κίνημα για την Ενωμένη Αλβανία, έχει επίσης καταστρέψει το μνημείο του Έλληνα τρομοκράτη Θύμιου Λόλιου, ο οποίος το 1914 έλαβε μέρος στις σφαγές στη νότια Αλβανία και το 1944 έλαβε μέρος σε σφαγές με τον Ζέρβα στην Τσαμουριά…».

Φυσικά, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμμία επίσημη ελληνική απάντηση στην ανθελληνική πρόκληση. Κι ούτε πρόκειται να υπάρξει, γιατί την Ελλάδα την κυβερνούσαν και την κυβερνούν –από το 1974 μέχρι σήμερα- γραικύλοι!

(ΥΓ): Σημαντική παρατήρηση: τα λυσσασμένα ανθελληνικά σκυλιά της Μεγάλης Σκιπεταρίας χρησιμοποιούν για την Χρυσή Αυγή την ίδια ακριβώς ορολογία με το… συνταγματικό τόξο των Αθηνών. Τυχαίο; Δε νομίζω!