ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ… ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Ξαναχτύπησε το ψεκασμένο «ακροδεξιό» άλλοθι –γελοίο ανάχωμα του συστήματος στην Χρυσή Αυγή- της τριτομνημονιακής συγκυβέρνησης των λακέδων της Μέρκελ, με καταψήφιση του άρθρου για την ανέγερση Ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα.

Εκ του ασφαλούς βεβαίως, καθότι –όπως ήταν εκ των προτέρων σιγουρότατο- το άρθρο ψηφίστηκε απ’ όλα τα υπόλοιπα κόμματα του… συνταγματικού τόξου.

Το αστείο στην όλη υπόθεση, που δείχνει και την όλη μεθόδευση των γελοίων, είναι ότι ολόκληρο το νομοσχέδιο (με μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου σε ζητήματα Παιδείας) φέρει την υπογραφή του ψεκασμένου υπουργού Ζουράρη, χωρίς την οποία βεβαίως το νομοσχέδιο δε θα μπορούσε καν να κατατεθεί!

(ΥΓ): Αλήθεια, τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ και οι σεσημασμένοι δικαιωματάκηδες των ΜΜΕ, των ΜΚΟ και δε συμμαζεύεται, γιατί δε βγάνουν άχνα για την αρνητική ψήφο των «ακροδεξιών», «ρατσιστών» και «ισλαμοφοβικών» συμμάχων τους; Επειδή γίνεται για… καλό σκοπό – για να μη φανεί σε συγκεκριμένη κατηγορία πατριωτών ψηφοφόρων ότι μόνο η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στο τζαμί;