Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΤΟ’ ΧΕΙ… ΔΙΠΟΡΤΟ

Μπορεί να είναι συγκυβερνήτης του mister Tsipra ο μπούλης Πανούλης, αλλά διαισθανόμενος τις δύσκολες ημέρες που έρχονται και την πιθανή απροθυμία των συριζαίων να τον βολέψουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας τους, φροντίζει να το’ χει… δίπορτο. Δείτε τι κάνει πίσω από τις κλειστές πόρτες της βουλής – σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού… κουτσομπόλη «Βηματοδότη»:

«Είδε να έρχεται προς το μέρος του ο Πάνος Καμμένος. Μόλις όμως αντελήφθη ο κ. Καραμανλής την παρουσία του κ. Καμμένου, και μάλιστα να έρχεται κατ’ ευθείαν προς αυτόν, έκανε ένα μορφασμό αποδοκιμασίας αλλά δεν μετακινήθηκε από τη θέση του. Ο κ. Καμμένος ήταν όμως γρήγορος, έφθασε μπροστά του, αγνόησε τους υπόλοιπους βουλευτές που ήταν γύρω, έκανε ένα είδος… υπόκλισης και τον χαιρέτησε με τη φράση: «Τα σέβη μου, κύριε πρόεδρε». Δεν θα έμενε περισσότερο εκεί εάν ένας από την παρέα αυτή (όχι βουλευτής) που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον κ. Καμμένο ήθελε κουβέντα μαζί του: «Πάνο, εγώ θα σε φέρω πάλι πίσω στη ΝΔ. Τώρα σε θέλουμε δίπλα στον Τσίπρα, να τον στηρίζεις. Όταν θα σε έχουμε  ανάγκη θα σε αποσύρουμε και θα πέσει η κυβέρνηση» του είπε γελώντας. Ο κ. Καμμένος γέλασε κι αυτός και απομακρύνθηκε. Πού πήγε όμως; Σε ένα άλλο διπλανό πηγαδάκι πάλι «γαλάζιων» βουλευτών, ανάμεσά τους και η Μαρία Αντωνίου (Καστοριάς): «Πάνο, αδυνάτισες, πώς τα κατάφερες;» του είπε θέλοντας να πιάσει συζήτηση μαζί του. Ο κ. Καμμένος άλλο που δεν ήθελε να εμφανίζεται ανάμεσα σε καραμανλικούς βουλευτές και αποκάλυψε ότι έχασε έξι κιλά…».

(ΥΓ): Κι αν επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη ο Πανούλης, τι θα λένε τα (διορισμένα στο δημόσιο…) διαδικτυακά παπαγαλάκια του, που σκυλοβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Κούλη Νουδούλη; Μην… ανησυχείτε, εδώ διέγραψαν με μιας αυτά που έγραφαν για τα Μνημόνια και την φράου Μέρκελ και τώρα την υμνολογούν, στον Κούλη θα κολλήσουν;