ΚΝΙΤΗ ΞΕΚΙΝΑ ΓΙΑ… ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!

Ε, λοιπόν, αυτό μας έλλειπε, για να κάνει τη… διαφορά! Η Κομμουνιστική Νεολαία της Κίνας (CYL) ξεκίνησε καμπάνια για να βοηθήσει τους εργένηδες συντρόφους (με κοινωνικές συγκεντρώσεις και ραντεβού… στα τυφλά) να βρουν το έτερον τους ήμισυ και σπάει ταμεία! Στον επίσημο λογαριασμό της Λαϊκής Ημερησίας στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Weibo, η είδηση συγκέντρωσε περισσότερα από 47.000 σχόλια ενώ διαμοιράστηκε πάνω από 50.000 φορές.

Πολλά ήταν τα συντρόφια που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους, με σχόλια του τύπου «Υπολογίστε με και μένα, παρακαλώ! Είμαι 23». «Επιτέλους! Η χώρα μου ποτέ δεν με απογοητεύει!». «CYL, χρειάζομαι βοήθεια!».

Και δεν άργησαν να φανούν και τα πρώτα αποτελέσματα. Μέχρι ώρας, η CYL έχει οργανώσει 16 κοινωνικές συγκεντρώσεις, με τη συμμετοχή 1.700 ατόμων, όπου 208 εξ αυτών βρήκαν ταίρι, σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό στο WeChat του CYL.

Άρα, έχουν ελπίδες και τα «κουρασμένα παλικάρια» (από τους συνεχείς… αγώνες) του ΠΑΜΕ και της ΚΝΕ, αρκεί να… σπεύσουν για να προκάνουν – που’ λεγε κι ο Χαρίλαος!