Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Πρώτη η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε γράψει για το επερχόμενο τέταρτο μνημόνιο που ψηφίζεται σήμερα στον ναό της Δημοκρατίας, από τον οποίο αποκλείστηκαν οι βουλευτές και ο ΑΡΧΗΓΟΣ της τρίτης πολιτικής δύναμης. Ενοχλούν οι αλήθειες ,ξυπνούν τις κοιμισμένες Εθνικές συνειδήσεις οι Χρυσαυγίτες άρα πρέπει να βρεθεί τρόπος να φιμωθούν. Όμως φιμώνεται η αλήθεια, κρύβεται το ξεπούλημα που γίνεται σήμερα στον ελληνικό λαό που δυστυχώς πίστεψε σε λάθος πολιτικές;;;

Πως να κρυφθούν τα σκάνδαλα του ξεπουλήματος της πατρίδας μας;; Βιώνουμε καθημερινά την Ελπίδα που ήρθε και διέλυσε ό,τι είχε απομείνει όρθιο. Βιώνουμε καθημερινά το βόλεμα »ημετέρων» και τον εκφοβισμό και αποκλεισμό »ημετέρων».

Βιώνουμε την ανεργία, την διάλυση αξιών και βλέπουμε την σκλαβιά να γίνεται θηλιά και να μας πνίγει.

Ως πότε;; Ως πότε θα μας στερούν τα όνειρα, το οξυγόνο, τα τέρατα που θέλουν να ισοπεδώσουν κι άλλο τους  Έλληνες;;

Ήρθε η ώρα να σταματήσει έως εδώ η σήψη και η δυσωδία. Ο εμπαιγμός  η  πολιτική του ψεύδους και του σκοταδισμού. Δεν μολύνουν Οι ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ αλλά όλοι εσείς που πουλήσατε την πατρίδα μας, κλέψατε τους μόχθους μιας ζωής από τους γέροντες γονείς μας, διαλύσατε την κοινωνία και θέλετε τους ΕΛΛΗΝΕΣ να δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί στους ξένους που ήρθαν δήθεν ως επενδυτές στην Ελλάδα. Καταλύσατε κάθε κεκτημένο δικαίωμα και οδηγήσατε πολλές χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ στην ανεργία. Σπαταλήσατε το δημόσιο χρήμα και συνεχίζετε να δίνετε τριπλούς μισθούς σε δικούς σας ανθρώπους την στιγμή που δίπλα σας υπάρχουν άνεργοι νέοι και μεσόκοποι που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Έρχεται όμως η ώρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και οι κλέφτες θα  απολογηθούν για όλα. Τότε όμως, επειδή είμαστε πάρα πολύ θυμωμένοι, θα απαιτήσουμε τα ισόβια να είναι ισόβια  επειδή το κακό που φέρατε στη χώρα δυστυχώς είναι τεράστιο με τεράστιες συνέπειες στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη