ΜΝΗΜΟΝΙΟ 4: Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ «ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Επί σειρά δεκαετιών, η συντετριμμένη στα πεδία των μαχών του συμμοριτοπολέμου και εξαιτίας αυτού βαθιά συμπλεγματική αριστερά, αναζητούσε τρόπους για να εκδικηθεί το Λαό μας. Το σύνθημα «ΕΑΜ – ΕΛΑΣ – ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» το οποίο ξεστομίζουν αλαλάζοντας οι ορδές των μπολσεβίκων, δεν συνιστά απλώς μια πρόκληση προς τους ιδεολογικούς αντιπάλους αλλά αποτελεί την ξεκάθαρη αποτύπωση της μαρξιστικής εκδοχής του όρου «δημοκρατία».

Ο «Μελιγαλάς» λοιπόν, με τον οποίο εδώ και χρόνια απειλεί η κυρίαρχη αριστεροσύνη, είναι εδώ. Έχει πια όνομα: είναι το 4ο Μνημόνιο, το οποίο οι μαρξιστές του Σύριζα μαζί με τους πατριδοκάπηλους των ΑΝΕΛ, επιβάλλουν στον Ελληνικό Λαό, πανηγυρίζοντας μάλιστα διότι, καθώς ισχυρίζονται, βγάζει τη χώρα από την εποχή των Μνημονίων!

Ότι δεν κατόρθωσε να επιτύχει κατά το χρονικό διάστημα 1944-49 η μαρξιστική πανούκλα, το πετυχαίνει τώρα, προδίδοντας εκ νέου τον Λαό και την Πατρίδα. Το μόνο που άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα είναι ο προστάτης των κομμουνιστών. Η πτώση της Σοβιετικής Ένωσης υποχρέωσε τα ορφανά του Μαρξ ν’ αναζητήσουν νέους χορηγούς κι εντολοδότες. Η μετάβαση από τον υπαρκτό σοσιαλισμό στην παγκοσμιοποίηση έλαβε ταχύτατα χώρα, με την διεθνιστική αριστερά να γίνεται ο κατ’ εξοχήν εκφραστής των θέσεων της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ, των τραπεζιτών και των τοκογλύφων.

Έχοντας τούτες τις διαπιστώσεις κατά νου, η Χρυσή Αυγή πριν από οποιονδήποτε πολυπράγμονα και πάνσοφο πολιτικό αναλυτή, διατύπωνε με βεβαιότητα την άποψή της για την πορεία των μελλοντικών εξελίξεων, αρκετά προ των εκλογών του Ιανουαρίου του 2015, όταν και το ανθελληνικό τσίρκο Σύριζα-ΑΝΕΛ, έπαιρνε την εξουσία. Σ’ εκείνη την προεκλογική περίοδο, τα μέσα ενημέρωσης έπαιξαν καλά τον ρόλο τους, όπως είχαν κάνει βεβαίως και το 2009. Το «λεφτά υπάρχουν» που οδήγησε στην εκλογική νίκη του Τζέφρυ Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ το 2009, είχε μετατραπεί σε «θα σκίσουμε τα Μνημόνια» που με τη σειρά του έφερε τον Τσίπρα στην εξουσία το 2015. Τα μεθεόρτια του 2009 και του 2015 τα βιώνουμε ακόμα και θα τα βιώνουμε για πολλά χρόνια επιπλέον, όσο ο Λαός μας αφήνεται να εξαπατηθεί από τους εμπόρους της ελπίδας, οι οποίοι στην πράξη αποτελούν τους αποτελεσματικούς πωλητές της μνημονιακής «αναγκαιότητας».

Ισχυρίζονται κάποιοι ότι τα δύο Μνημόνια που έφερε η συγκυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου αποτελούν ότι καταστροφικότερο συνέβη στην Ελλάδα από το 2010 μέχρι τούδε. Στην πραγματικότητα, τούτο δεν ισχύει και δεν ισχύει διότι τα δύο αυτά Μνημόνια θα τα έφερνε και η ΝΔ, εάν εκείνη ήταν στην εξουσία.

Το μεγαλύτερο συνειδητό έγκλημα της συγκυβέρνησης Σύριζα-ΑΝΕΛ κατά του Λαού μας, είναι ότι καλλιέργησε σ’ αυτόν την πεποίθηση πως η εφαρμογή της εθνοκτόνου μνημονιακής πολιτικής συνιστά αναπόφευκτο μονόδρομο. Κατόρθωσε δηλαδή να πετύχει εκεί όπου απέτυχαν από το 2010 και μέχρι το 2015 η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι τραπεζίτες και οι ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό, οι δανειστές και τοκογλύφοι νιώθουν τόσο ευγνώμονες προς την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου κι εκφράζουν την στήριξή τους προς αυτή με λόγια ενθουσιώδη κι επαινετικά.

Με το τέταρτο Μνημόνιο, το σύγχρονο αυτό «Μελιγαλά» των κομμουνιστών, νομοθετούνται μέτρα τα οποία αφορούν τα έτη μέχρι και το 2021. Η μεθόδευση αυτή είναι προδήλως αντισυνταγματική και συνεπώς παράνομη (η λεγόμενη προνομοθέτηση μέτρων), αλλά δεν θα ακούσετε την αξιωματική αντιπολίτευση να το στηλιτεύει και να το καταγγέλλει. Ποιο το αναπτυξιακό μοντέλο το οποίο υιοθετείται από την σημερινή αλλά και την μελλοντική ελληνική κυβέρνηση, όπως αυτό διαμορφώνεται μέσω των μέτρων που προβλέπονται στο Μνημόνιο υπ’ αριθμόν 4; Κανένα απολύτως!

Όπως και τα προηγούμενα, έτσι και το νέο Μνημόνιο ανακυκλώνει την δουλεία του τόκου, με μια ισοπεδωμένη ελληνική οικονομία να ικετεύει για τον διαρκή δανεισμό προκειμένου να φυτοζωεί μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ούτε η βιομηχανία, ούτε το εμπόριο, ούτε ο αγροτικός τομέας, ούτε οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι εργάτες και οι υπάλληλοι μπορούν να πανηγυρίσουν, όπως θα πράξουν οι κατσαπλιάδες της αριστεράς φανερά και οι λακέδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ συγκεκαλυμμένα. Η ροή του εν αδρανεία ελληνικού εργατικού δυναμικού προς το εξωτερικό αναπόφευκτα θα αυξηθεί. Και τι εν τέλει είναι εκείνο το οποίο θα γνωρίσει άνθηση;

Είναι οι στρατιές των μη προνομιούχων Ελλήνων, εκείνων των οποίων το έγκλημα που οι μνημονιακοί τιμωρούν είναι το γεγονός ότι δεν πιστεύουν στους από μηχανής θεούς και στους «εταίρους που θυσιάζονται» για να σωθεί η Ελλάδα από την οικονομική χρεοκοπία. Είναι εκείνοι οι μη προνομιούχοι συμπατριώτες μας που έχουν κλείσει τα αυτιά στις καλοπληρωμένες μνημονιακές σειρήνες, έχοντας συνειδητοποιήσει πως το Ελληνικό Μέλλον, όποιο κι αν αυτό είναι, βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση της δικής μας, ελληνικής θέλησης και όχι στις επιταγές των ξένων.

Απέναντι συνεπώς στον μνημονιακό Μελιγαλά των κομμουνιστών, ήρθε η ώρα να αντιτάξουμε την προοπτική του Ελληνικού Δρόμου, ενός δρόμου τον οποίο είτε θα βρούμε είτε θα τον ανοίξουμε από την αρχή. Κι αυτό τον Δρόμο δεν μπορεί να τον διαβεί η ψοφοδεής και πατριδοκάπηλη ψοφοδεξιά του Μητσοτάκη, διότι απλούστατα, ολοκληρωτικά υποταγμένη στους τοκογλύφους, δεν τον βλέπει καν.

Ο Ελληνικός Δρόμος, η μόνη ουσιαστική διέξοδος του Λαού και της Πατρίδος μας από τον δολοφονικό λαβύρινθο των Μνημονίων, είναι υπόθεση Εθνικιστική, είναι έργο που θα αναλάβει και θα φέρει σε πέρας μια ισχυρή λαϊκή πλειοψηφία της Χρυσής Αυγής.