ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ «ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ» ΤΟ ΙΡΑΝ!

Αφού βλέπουν οι δημιουργοί και υποστηρικτές των τζιχαντιστών-αποκεφαλιστών, ότι τα όργανά τους δεν πετυχαίνουν τον σκοπό τους, ζητούν πλέον ανοιχτά την δολοφονία του άκρως ενοχλητικού Άσαντ!

Έτσι, εκμεταλλευόμενος την χολιγουντιανή παραμύθα του εκπροσώπου του Τραμπ – υπευθύνου για την ασφάλεια, Στιούαρτ Τζόουνς, περί… «κρεματορίων», στα οποία δήθεν ο Άσαντ εξοντώνει τους εχθρούς του, ο Ισραηλινός υπουργός Κατοικίας, Γιοάβ Γκαλάντ, δήλωσε πως η μόνη λύση που απομένει είναι να δολοφονηθεί ο πρόεδρος Άσαντ και εν συνεχεία να γίνει επίθεση στο Ιράν! Ιδού οι δηλώσεις του: «Η Συρία εκτελεί ανθρώπους, χρησιμοποιεί κατά βούληση χημικά όπλα και τώρα καίει τα πτώματά τους, σε μία νέα κίνηση εξτρεμισμού. Είναι μία πραγματικότητα που ο κόσμος δεν έχει βιώσει εδώ και 70 χρόνια. Προσπερνάμε μία κόκκινη γραμμή και, κατά τη γνώμη μου, έχει έρθει η ώρα να δολοφονήσουμε τον Άσαντ. Και, μόλις τελειώσουμε με την ουρά του φιδιού, θα φτάσουμε και το κεφάλι του, την Τεχεράνη, και θα το τακτοποιήσουμε και αυτό».

Έτσι ήταν, έτσι είναι, κι έτσι θα παραμείνουν οι σιωνιστές! Εχθροί της ανθρωπότητας και πηγή πολέμων, καταστροφών και συμφορών, για την «ασφάλεια του Ισραήλ»!