ΑΓΑΠΟΥΛΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ, Η ΑΦΕΝΤΡΑ ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΡCIA ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ!

 

Γράφει ο Αντίοχος

Μόλις ήρθε η ώρα να επιτελέσει το καθήκον που της ανέθεσαν οι διεθνείς τοκογλύφοι, με αντάλλαγμα την άνοδο στην εξουσία, η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ διασπάστηκε σκοπίμως και σε κάποια συντρόφια έλαχε ο κλήρος να αφήσουν το μέλι της εξουσίας και να το παίξουν… αντιπολίτευση, για να σώσουν την τιμή της -πολλάκις διακορευθείσας- αριστεράς και να μείνει η λαϊκή δυσαρέσκεια στον «χώρο» – σε κάποια άλλη αριστερά, δήθεν… άσπιλη κι… αμόλυντη- και να μην πάει «αλλού», ειδικά στην Χρυσή Αυγή!

Έτσι, δημιουργήθηκαν οι Λαφαζανίστας. Οι οποίοι όμως, έφαγαν τα μούτρα τους στις εκλογές του 2015. Και ακόμα και σήμερα δεν τραβάνε, γιατί ο λαός δυσπιστεί και βαστάει πλέον μικρό καλάθι, όπου ακούει αριστερά. Τα ίδια και η (αφέντρα!) Ζωή κι ακόμα χειρότερα η παρακρατική ΑΝΤΑΡCIA…

Μπροστά, λοιπόν, σ’ αυτό το αδιέξοδο, η αριστερά βγάζει στην πολιτική πιάτσα τον παρακρατικό «Ρουβίκωνα», μετατρέποντάς τον σε… κόμμα. Με τις ευλογίες των ΜΜΕ των ολιγαρχών του πλούτου, που μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για την προστατευόμενη παρακρατική «συλλογικότητα» των «ακτιβιστών», δήθεν «Ρομπέν των φτωχών», που βγάζουν τις κουκούλες και κατεβαίνουν στην… πολιτική, μπας και ψαρέψουν στα θολά νερά της λαϊκής οργής! Βέβαια, λησμονούν κάτι. Πως ο λαός μας δε γουστάρει τους κουκουλοφόρους, ακόμα κι όταν βγάζουν τις κουκούλες και φοράνε… κοστούμια!

Ένα ακόμα δείγμα, ότι η αριστερά στην Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία, λόγω της επικείμενης κατάρρευσής της! Που θα σημάνει και το οριστικό και αμετάκλητο τέλος της ιδεολογικής της κυριαρχίας!